Bildirim
ipod 4g ve gps
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ipod da 3g yoktur.gps alicisi da yoktur.oncelikle bir tane bluetooth lu gps alicisi satin almalisiniz -
Peki bluetooth tan telefon ile eşleştirsem telefonu kullanarak nete bağlanamaz o şekilde gps yapamaz mı ? -
Bluetooth GPS alıcısı almıştım ardından Cydia'dan 5 Dolar'a BTstack GPS aldım ve şuan istediğim gibi kullanabiliyorum, navigasyon yazılımı olarak iGo Primo kullanıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: megaturk
Peki bluetooth tan telefon ile eşleştirsem telefonu kullanarak nete bağlanamaz o şekilde gps yapamaz mı ?
O dediginiz mumkun degil.ipod desteklemez boyle bir seyi.eger hotspot cihazi alirsaniz interneti o cihaz dagitacaktir.bu sekilde de kaba taslak bir konum belirleyebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fmetin94
quote:
Orijinalden alıntı: megaturk
Peki bluetooth tan telefon ile eşleştirsem telefonu kullanarak nete bağlanamaz o şekilde gps yapamaz mı ?
O dediginiz mumkun degil.ipod desteklemez boyle bir seyi.eger hotspot cihazi alirsaniz interneti o cihaz dagitacaktir.bu sekilde de kaba taslak bir konum belirleyebilirsiniz.
iBluever ile mümkündürCydia'da 5$ verdiğiniz paraya kesinlikle değer
İpod touch 3g 32 ve touch 4'te ibluever kullanıyorum.İnternete dışarıdan girmek gerçekten güzel fakat stabil bir net hızı olmadığı için konum servisleri bazen çalışmayabiliyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X