Şimdi Ara

IPod 3. nesil 8gb ne kadar eder ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 3. nesil ile 2. nesil arasında fark yok ipod 8Gb larda. temizlik durumuna kutu fatura garanti vb. duruma göre 200-250 arası eder.
  • İkinci el olarak alacağım. Birde 4. nesil veya 5. nesil bundan daha mı iyidir ve neden ?
  • Ben daha yeni aldım ipod touch 200 liraya . 3 nesil 8 gb . Kutusuyla birlikte , data kablosu ve kulaklığı vardı . Tabi cihazın temizliğine ve garantisinin olup olmamasına göre fiyat değişir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBADFA1C8 -- 3 Mayıs 2011; 22:19:29 >
  • Ipod ne lan touch mu shuffle mı nano mu? ne dengesiz adamlarsınız ya doğru düzgün başlık açmayı öğren
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna

Ipod ne lan touch mu shuffle mı nano mu? ne dengesiz adamlarsınız ya doğru düzgün başlık açmayı öğren

eğer sen bunu anlamıyosan bence sen dengesizsin
  • iPod Touch 3. Nesil 8 GB diye bir şey yok. 3. Nesil 8 GB olarak bilinen modeller yazılım güncellemeli 2. Nesil ürünler. 3. Nesil 32 GB ve 64 GB olarak sürüldü piyasaya. 2. Nesil ile aralarında işlemci farkı var, 8 GB modelinde ise kullanılan işlemciler 2. Nesilde kullanılan işlemcilerin aynısı. Apple'ın sitesini inceleyebilirsiniz daha detaylı bilgi için.

Fiyat konusuna gelince; temizliğine göre değişiklik göstermekle birlikte fiyatlar 200-250 arasında değişmektedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ipod nano 3. nesil 8gb'a 100 lira teklif vermeyi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.