Şimdi Ara

..::| iPhoneOS 3.0 İncelemesi |::.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
6.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kekolaba

arkadaşım geri dönüşü yoktur derken..... zaten niye geri dönelim ki eğer düzgün bir şekilde çalışma yolu olursa.... beta olmayan 3.0 çıktığı zaman.. güncelleyebilriz değil mi ? ...itunes la sync ettiğiniz zaman telefon emergency mode a giriyormuş... telefonu bu moda sokmadan kullanma imkanları bulunuyomu ?

bu sürüm beta. eğer 99$ verip yüklersen geri dönüşü yok. yaza kadar tam sürümün çıkmasını beklemen gerekecek. beta olması nedeni ile bikaç problem varmış. o yüzden uyarıda bulunulmuş..
  • inceleme için teşekkürler.. sms işine ve kopyala yapıştır işine yaptıkları çözüm gerçekten kayda değer.. onun haricinde iphone dan herkes ibluetooth ile veri alış verişi yapabiliyorken apple dan hala bu yönde çalışma gelmemesi ilginç.. bu demektir ki 2.2.1 de kal clippy yi kullan ibluetooth kullan irealsms kullan..

ben apple stratejisini çözemiyorum.. birileri jb li bir iphone verip kullandırsalar bunlarada iphone la neler yapılabildiğini anlasa bunlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufukbuk

inceleme için teşekkürler.. sms işine ve kopyala yapıştır işine yaptıkları çözüm gerçekten kayda değer.. onun haricinde iphone dan herkes ibluetooth ile veri alış verişi yapabiliyorken apple dan hala bu yönde çalışma gelmemesi ilginç.. bu demektir ki 2.2.1 de kal clippy yi kullan ibluetooth kullan irealsms kullan..

ben apple stratejisini çözemiyorum.. birileri jb li bir iphone verip kullandırsalar bunlarada iphone la neler yapılabildiğini anlasa bunlar...

iTunes Music Store desem, DRM desem, Apple'ın asıl iTunes Music Store ile buralara geldiğini anlatsam
  • Şu "sesli notlar" uygulaması için daha güzel bir icon bulamamışlarmı ya. Dandik appstore uygulaması icon'u gibi olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: sylargray

Şu "sesli notlar" uygulaması için daha güzel bir icon bulamamışlarmı ya. Dandik appstore uygulaması icon'u gibi olmuş

aynen katılıyorum kötü duruyo yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

quote:

Orjinalden alıntı: ufukbuk

inceleme için teşekkürler.. sms işine ve kopyala yapıştır işine yaptıkları çözüm gerçekten kayda değer.. onun haricinde iphone dan herkes ibluetooth ile veri alış verişi yapabiliyorken apple dan hala bu yönde çalışma gelmemesi ilginç.. bu demektir ki 2.2.1 de kal clippy yi kullan ibluetooth kullan irealsms kullan..

iTunes Music Store desem, DRM desem, Apple'ın asıl iTunes Music Store ile buralara geldiğini anlatsam

Allah razı olsun :)

• ya peki arkadaslar benimki kontratlı ben nasıl yükselticem bi bilginiz varmı varsa buraya yazarmısınız
  • hocam sakın olucaz ve beklıcez kullanıcı surumunun cıkmasını
  • Paylaşım için teşekkürler.
  • Güzel paylaşım. Hazırlayanada buraya alıntı yapanada teşekkurler.
  • çok faydalı paylaşım emeği olanlara teşekkürler
  • Faydali bir inceleme... Emegi gecen herkeze tesekkurler...!
  • flash durumuna değinilmemiş yada ben göremedim. Flash desteklimi gelicek 3.0 ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogulcanozugenc

flash durumuna değinilmemiş yada ben göremedim. Flash desteklimi gelicek 3.0 ?

Hayır, flash desteği bu versionda da yok.
  • Daha Mutlu Günler Biz Kullanıcıları Bekliyor =)
  • Iphone'u elimden çıkardım yeni versiyonu test etme şansım olmadan..Flash desteğide gelseydi hemen bir tane daha alacakdım ancak bu destek ne yazıkkı yine gelmedi..Ne zaman gelir flash desteği o zaman alırım bir tane daha sanırım..
  • flash olsa tamam güzel olurduda o kadarda ölümcül bi eksiklik değil flash olmaması hatta bazen seviniorum bile sitede sağda solda cıkan dandik reklamları görmüyorum diye.FLV oynatmada işe yarar bi tek ondada youtube dan istediğinizi izleyin zaten niye bu kadar kasıyorsunuzki? n95 kullanırken flash vardıda noluyordu hafıza dolu uyarısından geçilmiyordu hele bi girin dailymotion'a falan adamakıllı 1 video izleyebilecekmisiniz.flash memory ye cok pis yükleniyor ve tam randımanlı calısmıyor.skyfire falan yuklerseniz belki bi nebze..
    mackolik,facebook gibi yogun javascript,ajax vb siteleri bile hafıza dolu uyarısından dogru duzgun acamayan browserlarda flash varda noluyor allasen?
  • diyelim ki flash geldi iphone da kasılma olmayacak mı arkadaşlar
  • çok güzel inceleme olmuş ellerine saglık

iphone u bırakıp e71 e geçmiştim 5-6 aydır sanırım eşimden yine iphone almam gerekecek :)))
  • süper yenilikler ama bunlar zaten olması gerekiyordu çok geç kaldılar bence
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.