Şimdi Ara

İphonem gif oynatmıyor. Sizde de öyle mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
9.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphone 3gs telim var. Giriyorum safariden DH'ye giriyorum gif indiriyorum. Tel gifi oynatmıyor sadece resim olarak gösteriyor. Yanlış yaptığım bişe mi var? İphone'nin kendi özelliği mi böyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cowboy-12 -- 26 Mart 2012; 0:56:36 >

• oynatmaz
  • iphone 4 ve 4s im oynatıyor.

internet hızın yavaşsa yüklenmesi biraz zaman alır belki o yüzden oynatmıyo zannetmissindir

ama 3gs de oynatıyomu bilmiyorum
  • çok büyük bi saçmalık
  • Şu gülen,ağlayan,kızan hareketli ifadelerden bahsediliyorsa oynuyor bende.
    Biraz önce yapma ya mesajı nereye gitti ?
  • Safariden DH'ye girdim mi safariden gif oynuyor. Ama gifi telefona indirdim mi telde Fotoğraflar bölümüne geliyorum gif oynamıyor resim olarak gözüküyor.
    Örn bu gifi tele indirin Fotoğraflardan bakın.

Yaptığım şekil şöyle ben gifin üzerine basılı tutuyorum Görüntüyü Kaydet diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cowboy-12 -- 26 Mart 2012; 1:02:58 >
  • İndirince oynamadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O zaman ya İphone böyle ya da yanlış bişey yapıyoz.
  • 4s indirince oynatmiyor fakat safariden aciyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoWBoy_12

Safariden DH'ye girdim mi safariden gif oynuyor. Ama gifi telefona indirdim mi telde Fotoğraflar bölümüne geliyorum gif oynamıyor resim olarak gözüküyor.
    />

Yaptığım şekil şöyle ben gifin üzerine basılı tutuyorum Görüntüyü Kaydet diyorum.

Safari oynatti ilginc demek ki yuklemesi gec oluyormus.yeni sekmede qcinca daha cabuk yuklendi

• Günaydın hepinize
  • Telefona hep gif yüklemeyi planlıyordum. Gif oynatmaması çok kötü olmuş.
  • Arada oynatiyor keyfine kalmis.
  • Cydia dan xsellize reposunda giffy diye bir tweak var onu yukleyince fotograflarin icindeki gifleride oynatiyor bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Safari'de sorun yok.Ama bazen mavi kutucuk çıkıyor ona tıklayınca yeni sayfada açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

Cydia dan xsellize reposunda giffy diye bir tweak var onu yukleyince fotograflarin icindeki gifleride oynatiyor bilginize

Saolasın indiriyorum ama bir sorum olacak bu tweak'in tele bir zararı var mı? tweak'in bir eksisi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cowboy-12

Safariden DH'ye girdim mi safariden gif oynuyor. Ama gifi telefona indirdim mi telde Fotoğraflar bölümüne geliyorum gif oynamıyor resim olarak gözüküyor.
    />

sen bu gifi normal pc de sağ tıklayıp kaydedince oynuyor mu? bana önce onun cevabını ver..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 14 Mayıs 2012; 20:12:16 >

• iphonEM
  • bilgisayarda da oynamıyor zaten
  • Windows 7 standart resim görüntüleyici ve Android telefonlarda galeriden oynatmıyor.

Internet Tarayıcıda ise bir sorun yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.