Şimdi Ara

iphonede uygulama silme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
5.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc me yüklü iTunes programı ile iphoneye uygulama attım. daha sonra bunları program içinde ki uygulamanın yanında ki ikonun işaretini kaldırdım. o zaman da iphoneden uygulama kalkdı ama iTunes da iphone uygulaması hala gözüküyor. acaba diyorum kaldırdığım uygulamalar iphonede ana menüde gözükmüyor ama iphonenin içinde duruyor mu. yoksa pc den kaldırdığımız zaman uygulamayı iphoneden de siliniyor mu. yoksa sadece ana menüden uygulamanın simgesimi mi siliniyor.

• iPhone'dan sildiğin uygulama cihazın içinden silinir sadece iTunes'dan silinmez ama Sync yaparken o sildiğin programı tekrar iPhone'a atmaz.
  • arkadaşlar selamlar...

ben iphonedan kullanamadığım için itunes ve borsa uygulamalarını ana ekrandan kaldırmak istiyorum. fakat bir çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: archiyed

arkadaşlar selamlar...

ben iphonedan kullanamadığım için itunes ve borsa uygulamalarını ana ekrandan kaldırmak istiyorum. fakat bir çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim...

ayarlar-genel-sınırlamalar var.oradan istedigini ekrandan kaldırıyorsun.

ancak borsa uygulaması kalkmıyor galiba bilgin olsun
  • Konuyu biraz hortlatacağım ama iphone ekrandan sildigim uygulama silinmiyor.

Uygulamaya basılı tutuyorum, çarpı işareti çıkıyor, basıyorum, silinsin mı diye soruyor. Tüm verileriniz gider diyor, ok diyorum ama uygulama silinmiyor aynen sönük bir şekilde ekranda kalmaya devam ediyor.
    Nedir bu problemin çözümü, bilen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Konuyu biraz hortlatacağım ama iphone ekrandan sildigim uygulama silinmiyor.

Uygulamaya basılı tutuyorum, çarpı işareti çıkıyor, basıyorum, silinsin mı diye soruyor. Tüm verileriniz gider diyor, ok diyorum ama uygulama silinmiyor aynen sönük bir şekilde ekranda kalmaya devam ediyor.
    Nedir bu problemin çözümü, bilen var mi?

Aynı sorun bendede vardı apple destek ile görüştüm tek çare yedeğini itunes ile al sonra itunes üzerinden iphone u sıfırdan yükle düzeliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Launchpad den uygulama silme?
    13 yıl önce açıldı
    Uygulama kalici olarak silme
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.