Şimdi Ara

IPHONEDA OYNANAN EN GUZEL OYUNLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
12.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • begendigim oyunları sizinle paylasmak isterim. bilgisayarı dahi bıraktım bunlara sardım

dungeon hunter: knigtonline , wow vb cesit bir oyun. bir karakteriniz var, gorevleri yapıyorsunuz. 3 cesit karakter var: rogue warrior mage. 7 dolar olan oyunun bedavasını internetten indirmeniz mümkün puanım 10/10

defender chronicles: tower defans mantıgında bir oyun. mage-okcu-warrior-halfling(cüce) gibi ekranın stratejik yerlerine yerlestirdiginiz savunma adamlarınız ile saldıran düsmanı durduruyorsunuz. oyunda hero da eklenmiş. heroya yada diger elemanlara stat veriyorsunuz. büyülü eşyalar farklı haritalar ile güzel bir oyun. puanım 9/10 (para toplayıp esya almak baya zor ama bir esya bile cok farkettiriyor, ayrıca oyuna da cok gerekmese de gercek para karsılıgında özel itemler satın alabiliyorsunuz)

solomon's boneyard: 4 karakterden (hepsi büyücü) birini secerek size saldıran zombilere karsı savasıyorsunuz. ölürseniz oyun bitiyor. kısa süreli eglence icin ideal (karakterlerin büyüleri daha gelistirilebilir, harita detaylandırılabilir) puanım 7/10

hign noon: internet üzerinde diger kullanıcılarla telefonu tabanca gibi kullanarak yapılan online duello oyunu. türkiye de ilk 10 a girdikten sonra telefonuma format attıgımdan bırakmak zorunda kaldım. düelloda telefonu (silahı) yere egerek titresim ile birlikte karsı düsmanı vurmaya calsıyorsunuz. burada en zevkli olay karsınızdaki de sizin gibi oyuncu 8/10

ibasket: basit ama cok zevkli bir basket atma oyunu. ardarda atatgınız basketler extra paun kazandırıyor

ranchrush: farmville gibi fbir oyun(farmvilleyi hic oynamadım, benzemiyor demeyin bilmiyorum) bir tarla kuruyorsunuz , inekler arılar, degisik bitkiler ve sizden istenilen ürünleri toplamaya baslıyorsunuz , zaman ile yarısılan bir oyun, sardımı bırakamazsınız 9/10

fruit ninja: "ninjalar meyvelerden nefret eder" sloganı ile ekrana gelen meyveler elinizle ortadan ikiye kestiginiz bir oyun 7/10

ninjump: basit ama zevkli bir oyun. en cok ninjanın düserken cıkardıgı sese bayılıyorum WEEAAAA!!!!! 7/10

cut the rope: zeka oyunu olmakla birlikte özelllikle cocuklara oynatılması gereken , zeka gelisimine yardımcı olduguna inandıgım bir oyun 8/10

VTT : masa tenisi oynadıgınız güzel eglenceli bir oyun , tabi eliniz terlemiyorsa 8/10

bunlar haricinde telefonumda 50-60 tane daha oyun yüklü ama en begendiklerini sıraladım. sizlerden de kaliteli oyun önerileriniz bekliyorum. bu oyunlardan bazıları paralıdır (tabi ben para odemedim hicbirine) araba yarısı yorumu koymadım , nedense pek araba yarısları beni sarmıyor.

evet gelsin bakalım güzel oyunlar, bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 25 Ekim 2010; 14:34:23 >

• Fifa 11
    SplinterCell
    Aspalth5 ;)
  • fifa 11
    modern combat 2
    flick football

. birde reckless racing
  • Street fighter
  • modern combat 2 yi ücretsiz oynama yontemi biliyormusnuz? online oynandıgından bedava olmuyor sanırım? varmı oynayan?
  • Bende de şu aralar guitar hero merakı başladı 150 mb lık bir oyun full olanı indirdim müthiş zevkli. kesinlikle tavsiye ederim.
  • Böyle bir konu arıyordum süper oldu bu. Benim sevdiklerim ve oynadıklarım;

Flick Fishing
    Bubble Xplode
    Monopoly
    Fastball 2
    Flight Control
    Cut the Rope

Bunların dışında tabii ki Tap Tap serileride olabilir ama belli bir zaman sonra sıkıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Koleksiyon ve Normal oyunlar
    4 yıl önce açıldı
    PS3 en iyi oyunlar listesi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Angry Birds = Bilmeyen yoktur.
    Cut the Rope
  • Ben TowerMadness bağımlısı oldum. PC yi bırakıp Iphone 4 de oyun oyanamaya başladım.
    Bunun benzeri free Iphone oyunu var mı başka?
  • Bunlar da benim favorilerim:
    - Graffiti Ball
    - PES2011
    - FlightControl
    - Fayjuball
    - DoodlePool
    - VTT (Virtual Table Tennis)
    - Dark Nebula 1 ve 2
    - Uno
    - GlassTower
  • Tesekkurler cok guzel oyunlar
  • crimson gem saga gibi kaliteli ve hikayesi çok iyi bir oyun görmedim ipodda şu ana kadar rpg seviyosanız mutlaka deneyin
  • NBA Elite 11
    Pes 2011
    Cut the rope
    Doodle Jump
    Galaxy on fire 2
    Modern Combat 2
    Brother in arms 2
    Street Fighter 4
    Asphalt 5

bunlari severek oynuyorum hepsini tavsiye ederim:) en cok da nba'i oynuyorum yalniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwr -- 2 Kasım 2010; 16:32:00 >
  • Cut the rope
    Doodle Jump
    steert fighter 4
    sonic
    NFSU (asphalt 5 den daha kontrollu bence)

ve son olarak angry birds
  • quote:

Orijinalden alıntı: druen

modern combat 2 yi ücretsiz oynama yontemi biliyormusnuz? online oynandıgından bedava olmuyor sanırım? varmı oynayan?

Jb'li iPod umda online oynuyorum , bedava oluyor , bazen gerçekten zevkli oluyor kapışmalar :)
  • pes 11
    fragger
    angry birds
    nova
    nfs shift
  • arkadaslar iphone larda bi bardaga para atma oyunu vardı ısmını bılen varmı sımdıden tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweet-clb
    arkadaslar iphone larda bi bardaga para atma oyunu vardı ısmını bılen varmı sımdıden tesekkurler

iQuarters

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 21 Kasım 2010; 21:17:24 >
  • iphone3'de bir kutu oyunu vardı, kutuları hareket ettirerek istenen duruma getirmeye çalışılıyordu. adını bilen birisi?
  • tartışmasız street fighter
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.