Şimdi Ara

İphone6 sarj giriş yeri problemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • son 2 aydır sarj giriş yerinde sorun yaşıyorum.hafif bir telefonu oynatmada sarj bağlantısı kopuyor,temazsızlık yaşıyorum.Ne yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tıbbi Görüntüleme Teknikleri / Kafkas Üniversitesi('14)
  • Kurdan ile girisi temizlediniz mi ?

• Bu sorun yüzünden 2 kere servise verip 2 kere swap cihaz almama rağmen ileride yine sıkıntı yaşayınca iphone 5'i satıp 8 senelik iphone macerama son vermiştim yeni kablo filan alsan düzeleceğini sanmıyorum.
  • Aynı sorun yüzünden 1 kere kandırıldım. Telefoncu şarj soketini değiştirdiğini söylemişti daha sonra kendi şehrime geldiğimde aynı sorunu tekrar yaşadım ve tanıdık tamirciye gittim. Tek yaptığı şey elinde cımbıx gibi bi aletle sarj girişini temizledi ve tahmin bile edemiceğim şekilde topak şeklinde tüy çıktı. Sonra eskisi gibi şarj olmaya başladı. Çok çektim ben öyle yok kablo gerdir , telefona şarj olması için pozisyon ara vs.

• Kablo , adaptör veya telefon girişinde sorunda olabilir . Bilgisayar ile şarj etmeye çalış sorun yoksa adaptör girişinde olabilir . Eğer bilgisayarda da olmazsa kablo veya telefonda olabilir . İçini temizleyin tekrar deneyin .

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.