Şimdi Ara

iPhone6'da su geçirmezlik bekliyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuda bi sızıntı, bi haber, bi yorum göremedim.

benim yorumum; olmazsa ayıp artık ama olacağını da sanmıyoum

• Hayir bu sene degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatımda 1 kere bile telefonumu suya daldırma ihtiyacı hissetmedim bundan sonrada hissetmem.
    zaten geçirmezlik 10 dakika ve garantisi yok. su geçirdi diye garantiye verseniz %100 kullanıcı hatası çıkar. Ki bu garanti memnuniyetiyle bildiğimiz apple'da olsa.
  • Elma sulu işleri sevmez zaten elma kolaynan suyada düşmez.
  • öyle demeyin duşta lazım oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1810 mah mi pil
    Kamoooonnnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktaskaya -- 9 Eylül 2014; 12:20:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Suyu boşverin soyulmasın yeter
  • Imkansiz bence. Apple boyle seylerle pek ugrasmaz. Piyasada bile bildigim kadariyla su gecirmez bir Sony Z2 var. Diger Z telefonlari suya dayanikli diye lanse edilmisi sanirim. Sony'nin de boyle bir politika izlemesi kendilerince dogru. Sonucta Sony'de bu konuda rakiplerinden farklilasmaya calisiyor.

• En azından suya dayanıklı olsun.Su altında çekimi falan geçtim, su dökülmesine karşı bir koruma olsun yeterli. Standart bu diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 9 Eylül 2014; 12:41:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalvin Clein

öyle demeyin duşta lazım oluyor

(Yarım saat sonra)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reachthetop -- 9 Eylül 2014; 12:42:40 >
  • yere düşünce geri sekip tekrar eline gelme özelliği de olsun mu?
  • Yaw arkadas cihazin pili gitmez ekrani sey kadar Allah askina suyu sabunu karistirmayin bide, dogru duzgun bi cihaz ciksin yeter pil ve ekran olarak
  • Hiç bir bilgim yok ama böyle bir şey bekleyen varsa söyleyeyim şimdiden;Apple köşeye sıkışmadan bu tarz işlere girmez şimdi büyük ekranı kabul etti bir iki yıl sonra andeoidlerin çoğu su ve toza dayanıklılık sertifikası alırsa o zaman beklerim.

• Tabi ki de hayır şu an için, 2-3 yıl sonra Jony İve beyaz fontun önünde öve öve anlatacaktır ama.
  • Çıkacak iPhone da ekran ghosting ve ışık sızması olacak. Buraya yazdım konu mefta olmazsa dediğim çıkınca hortlatacağım. Vesselam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schnitter

Tabi ki de hayır şu an için, 2-3 yıl sonra Jony İve beyaz fontun önünde öve öve anlatacaktır ama.

Apple işi şansa bırakmadığı için bir yapıyor tam yapıyor. Adamlar övünmekte haklı.

• Su geçirmez telefona sahip kaç kişi telefonuyla yüzüyor? Bunu geçtim. Kaçı telefonunu suya düşürmüş? Bence çok saçma ve gereksiz bir özelliğimsi. Zaten yağmurda falan su almıyor telefon. Böyle olsaydı bunun için bir önlem olabilirdi.
  • Hiç sanmıyorum.
    Bir sonraki seride kesinlikle olacaktır zaten.

Her telefon su geçirmez özelliğini alacak sonraki yıllarda büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unzerstörbar -- 9 Eylül 2014; 14:55:41 >
  • Ben 4s kullanırken daha önce hiç yere düşürmediğim telefonum tuvalete her girdiğimde refleks olarak telefonu çıkarıp saate bakma etkinliğinde pantolonun cebine takılarak klozete düşmüştü. Telefonu hemen çıkartıp kuruladım ve o zamanlar sanayide çalışmanın avantajı olaraktan kompresör yardımı ile içine hava tuttum. Telefonu satayım üstüne para ekler başka telefon alırım diye düşünürken telefon hala çalışmaya devam ediyor hiç bir sorunuda yok.

Bu da bir anıydı anlatmak istedim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.