Şimdi Ara

iphone4 avea 3g sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün itibari ile jailbreak ve unlockumu yapıp telefonu kullanmaya başladım.ve hemnde avea nın 3g hoşgeldin paketini aldım ancak bir türlü kullanmaya başlayamadım.yaptığım işlmeler:
    1-3g yazıp gönderdim onay mesajı geldi.
    2-onlineişlemlerden hoşgeldin paketini aldım.onay mesajı geldi.
    3-ayarlar-genel-ağdan 3g'yi etkinşleştir ve hücresel veriyi aktif hale getirdim

yukarda sol üst köşede 3g yazmasına ragmen nete girmeye çalıştığımda ekranda hücresel veri ağı etkinleştirilemedi! hücresel veri servisine abone değilsiniz. uyarısı çıkıyor. sorun ne olabilir sizce ??herhangi ekstra bir ayar mı yapmam gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avcı35 -- 13 Ekim 2010; 22:06:38 >

• Ayarlar--- ag ---hucresel veri agi---- apn: internet yaz olmasi lazim
  • hocam ağ sayfasında 3g'yi etkinleştir,hücresel veri,uluslararası ulaşım,internet paylaşımını ayarla,vpn ve wifi butonları var sadece. vpn ile ilgili mi bir şey yapmam gerekiyor acaba?
  • 3. Sirada hucresel veri agi olmasi lazim yaninda ok var bitane ona girip apn yazan yere tikla internet yaz

• Bnde iphone 4 kullaniorum hucresel veri ac kapa ile uluslararasi dolasim ac kapa arasinda birde hucresel veri agi diye bi kisim daha var.neden sizde yok anlayamadim ben bi bilen varsa anlatsin lutfen
  • Ayarlardan hakkında kısmına girin ve o sırada hattı çıkarıp yenıden takın bu yontemı deneyıp basarıya ulaşanlar olmuştu.
  • aynı sorun, aynı görüntü bende de var. edgeden ne güzel bağlanıodum, dedim 3g ye geçiyim. aveaya msj attıktan sonra bidaha giremedim hiç internete.
    yukarı bölümde de 3g yazısı çıkmadı hiç :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: burtycan

aynı sorun, aynı görüntü bende de var. edgeden ne güzel bağlanıodum, dedim 3g ye geçiyim. aveaya msj attıktan sonra bidaha giremedim hiç internete.
    yukarı bölümde de 3g yazısı çıkmadı hiç :(

3G yi kullanabilmeniz için uluslararası dolaşımı açmanız gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.