Şimdi Ara

İPHONE17 PRO ALLAH BELANI ACİL YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Apple sana 5 gb bedava yer veriyor.Önemli dosyalarini belgelerini kayit etmen için,Daha fazla depolama istiyorsan ücret kariliğinda veriyor.Yok ben ücretli de istemiyorum diyorsan icloud kapatirsin yedeklemeyi telefona yaparsin 256 gb telefon hafizasina yüklersin.Lazim oldumu pc baglayip silersin yüklersin.İlla icloud olsun istiyorsan 5 gb doldugu vakit,pc icloud girip resimlerini indirir pc ssd hdd yüklersin orda saklarsin,İcloud resim belgeleri siler yeniden yüklemeni yapar öyle değerlendirirsin..Bu kadar basit Sen cıkış yapmak yerine icloud silmişsin..Emin ol kimse senin gibi icloud silip cıkış yapmiyor.Yapmaz da..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yahu resimlerle falan uğraşmasına bile gerek yok, telefonu bilgisayara bağlayacak itunes'ı açacak bilgisayara yedekleme yapacak verileri şifrele seçeneğini seçerse parolalarına kadar her şeyi yedekliyor bilgisayara, telefon sıfırlansa da yansa da külde olsa yeni bir telefona sıfır kayıp ile itunes üzerinden herşeyini geri yükleyebilirdi, yani ayda birkaç kez şunu yapmak çok zor olmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 1 Ekim 2025; 1:0:5 >

Hayallerle yaşayanı gerçekler öper.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.