Şimdi Ara

İPHONE17 PRO ALLAH BELANI ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok kötü birşey oldu arkadaşlar. Eski iphone telefonumu sıfırladım sonra icloud.com a girdim. Orda iphone14 isim gördüm ben sandım ki bu eski telefonum. Sil dedim meğersem yeni iphone17 proya verileri aktardığım için iphone17 pro cihazımın adıymış o.

Eski telefondan iphone17 proya aktardığım tüm dosyaları resimleri annemin babamın resimlerini hepsini sildi :( Hepsi gitti hepsi kafayı yicem :( Hiç yedek yapmamıştım daha önce bunları nasıl geri getirebilirim?

Applea dava aççam iphone14 benim eski cihazımın adıydı.. Eski cihazdan yeni cihazlara aktarınca isim olarakta nasıl iphone14 geçer saçmalığa bak ya...

Bir siteye girip icloud.com girip telefondaki tüm veriler nasıl silinebilir saçmalığa bak yaa hiç ony monay gelmeden lanet olsun napcam acil yardım?

bende sil dedim iphone14 yazıyordu eski cihazım sandım yeni cihazmış.. Tüm resimler vs. hepsi gitit annem babam videoları vardı ya ağlıcam :( yokmu bunun çaresi lanet olsun iphone böyle birşeyi nasıl yapar?

eski cihaz ismini yeni cihaza nasıl aktarır.. Tamam tüm ayarları yeni cihaza aktardım ama orda isim olarak iphone14 yazması ne kadar saçma

Sil dedim resmen telefonu sıfırlayıp fabrika ayarlarına döndürdü.. Ya ne saçma iş bu

İphone pişmanlıktır hevesim kursağımda kaldı lanet olsun bu gerizekalılar güvenlik güvelik yapcam diye neler yaptı

İcloud yedeğe tek başına asla güvenilmez, mutlaka yedeğinizin bir kopyasını itunes ile bilgisayara alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

3-4 farklı harici HDD'de saklarım...

• Cihaz adı diye bir bölüm var siz bişey yazmazsanız cihazın modeli yazııyor. Siz cihazı direk aktarınca isim olarak da onu aktarmış oldu. Geçmiş olsun yapabileceğiniz bişey yok malesef. Belki eski cihazdan veri kurtarma yöntemi ile işten anlayan biri bişeyler alabilir.

Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız ...

PSN: RuNYa53
  • sp@wn kullanıcısına yanıt

Hocam yeni gördüm mesajınızı. Evet eski cihaz bende halen ama sıfırladım. Yani yeni cihazıda sıfırladım eskiyide icloudta yedeklerim yok. napmam gerek yardımcı olur msuunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam bak bu appleın saçmalığı. Telefonum sıfırlandı ya şimdi yeni telefonumda bir iki resim çektim icloud yedekledi otomatik.. Sonra bilgisayardan icloud.com a girdim deneme amaçlı ordan resmi sildim telefondanda silmiş aynı resmi..

Ya böyle saçmalık mı olur? Bulut yedeklemedir ordan buluttan silinince telefondan neden siliniyor? Eş zamanlımı çalışıyor bunlar böyle saçmalık olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Saçmalik değil hocam olmasi gereken özellik yenilik bu zaten.İcloud sadece telefon üzeri değil pc üzeride ulaşmana kolaylik sağliyor.Öyle birşey söyledin ki,Bankaya gidip parani cekiyorsun,ama telefon uygulamasindan girdiğin vakit para cekilmiş gözüküyor buna saçmalik diyorsun:))

İcloud yedekleme yeridir, ben o 5 gb alana fotolarımı yedeklerim sonra o alan dolarsa. İcloudtan fotolarımı silip yeni ve daha önemli fotoları yedeklerim. Fakat icloudtan silince telefondanda siliyor böyle saçmalık mı olur?

Madem eş zamanlı senin dediğin gibi bankadan ve telefondan para çekmek gibi o zaman telefonum 256 gb ise icloudta 256 gb olsun. Telefonuma kaydettiğim herşeyi oraya yedeklesin sadece 5 gb ı değil. Ordan silince ordanda silsin..

Şöyle düşün flash diskini bilgisayara takıyorsun, bilgisayardaki fotoları flash diske kopyalayıp atıyorsun... Sonra flash disk bilgisayara takılı olsun veya olmasın, flask dish içindeki resimleri silip yer açınca bilgisayardaki fotolarda siliniyor mu? Yedekleme mantığı budur.

Hatanız icloud çalışma tarzını bilmemeniz. İcloud senkronizasyon şeklinde çalışır telefondan silsen de buluttan silecek. Senin istediğin google fotoğraflar,onedrive gibi bulut sistemi. Tek taraflı yedekleme yapacak telefondan sileceksin kalacak. Bu konuda yandex disk kullanıyorum

Yahu öyle saçmalık mı olur arkadaşım? Bu icloud yedek yani tek taraflı yedekler..

Benim icloudum 5 gb mesela fotoları yedekledi oraya doldu diyelim. Sonra ben daha güzel ve daha özel fotolar çektim. Bu icloudtaki 5 gbı boşaltıp yeni özel fotolarımı yedeklemek istiyorum diyelim.. İcloudu nasıl boşaltcam? Silersem telefondaki eski fotolar gidiyor..

Yada benim telefonumun ekranı açıkken unuttum biryerde adamın biri çaldı diyelim.. Telefondan resimleri sildi temizledi ee icloudtaki resimlerimdemi silincek eş zamanlı? Bu nasıl yedekleme bu nasıl saçmalık iphone güvneliği?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.