Şimdi Ara

iphone yandaki ses arttırma tuşu bozuldu. karşı tarafın sesini duyamıyorum.. yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
40.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar. iphone'umda şöyle sıkıntılı bi problem var. açıklıyım: 2g iphone'umun yan taraftaki sesi arttırma tuşu çalışmıyor, bozuldu. sesi azaltabiliyorum ama arttıramıyorum. bu da ben biriyle telefonda görüşürken, onun sesinin bana az gelmesi problemini doğuruyor. çünkü sesi arttıramıyorum dediğim gibi. bu problemin iphone'daki ses ile ilgili kablonun bozulmasından dolayı olduğunu öğrendim. bu parçayı değiştiricem ama şu an acil sesi arttırmam gerekiyo çünkü kimsenin konuştuğunu duyamıyorum ve anlayamıyorum :) buna bi çözüm bulabilmemiz mümkün mü acaba herhangi bir programla ya da başka bişeyle bunu sağlayabilir miyiz?
    yardımcı olursanız sevinirim.

• Arkadaşlar bu problem çok kafama takılıyodu. ve internette yaptığım tüm araştırmalar sonucunda ne yazıkki hiçbişey bulamadım. ve az önce bu mesajı yazdıktan sonra, bu problemi kesin olarak çözmeye karar verdim ve sonunda bunu kendi kendime çözdüm iphone'unda bu problem olanlara kesin çözüm yaratabilmek için nasıl yaptığımı hemen açıklıyım :

öncelikle iphone'unuzla herhangi birini arayın bi arkadaşınız ya da kontor sorgulama numarası (8091 vb.) yani herhangi bi yere arama yapın. daha sonra arama anında(konuşurken falan yani) iphone'un home tuşuna basın (menü tuşu yani). menü tuşuna basınca iphone'un menüsü ekrana gelecek ve siz ordan "ayarlar" kısmına girin. "ayarlar" açılınca ordan "sesler" kısmına girin. ordan da titreşimin altında bulunan sesi azaltma arttırma kısmı var.(yanında hoparlör işareti var) evet şimdi oraya basılı tutarak sesi önce sola doğru çekin.(yani sesi azaltın) sonra da ses seviyesini en sağa götürün.(yani sesi arttırın) evet problemi böylece çözdük yani kulaklık sesini en yüksek hale getirdik. sonra da yine menü tuşuna basarak ana menüye gidin. sonra da ekranın en üst kısmında yeşil olarak "aramaya dönmek için dokunun" yazan kısma dokunarak arama ekranına dönün ve telefon görüşmesini bitirin. Bu kadar Problemi böylece çözebilirsiniz.

NOT: Arama yapmadan bu işlemi ayarlar sekmesinin sesler kısmından yaparsanız, sadece iphone'un zil sesi yüksekliğini ayarlayamış olursunuz. Fakat konuda açıkladığım şekilde yaparsanız konuşma sesini (yani telefonda konuştuğunuz kişinin ses seviyesini) ayarlamış olursunuz.

Herkese iyi forumlar

• valla helal hocam kendin sıkıntı çekmişin,kendin çözmüşün

PSN ID : Doctore8787
  • benim de sessize alma tuşu koptu ve otobüsün içinde kayboldu

PSN ID : Doctore8787
  • krygny
    kardeşim teşekkürler o problem benim 2g de başıma geldi sb settings falan denedim olmadı senin yöntem işime yaradı tekrar teşekkürler
    Daha Fazla Göster
  • benim de yan sessize alma tusu deaktif oldu..
    telefon sessizde kaldı gibi oldu tuşun fonksiyonu yok noldu durup dururken anlamadım..
    arama sesi gitti yani..yazılımsal mıdır yoksa donanımsal mıdır?
    yardım lütfen?!
  • Saol servise gitmeye useniyorum düzeldi

iphone'undan şunları sırayla yap:

ayarlar>genel>erişilebilirlik>assistivetouch

ardından assistivetouch'u etkinleştir.

sonra iPhone un kenarına veya köşesine gelen şeye tıkla ve aygıta bas. Oradan sesi açıp kapatabilir hatta kısıp çoğaltabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: YesiilEriik

Sen çok yanlış geldin

Hem de ne
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krygny

Arkadaşlar bu problem çok kafama takılıyodu. ve internette yaptığım tüm araştırmalar sonucunda ne yazıkki hiçbişey bulamadım. ve az önce bu mesajı yazdıktan sonra, bu problemi kesin olarak çözmeye karar verdim ve sonunda bunu kendi kendime çözdüm iphone'unda bu problem olanlara kesin çözüm yaratabilmek için nasıl yaptığımı hemen açıklıyım :

öncelikle iphone'unuzla herhangi birini arayın bi arkadaşınız ya da kontor sorgulama numarası (8091 vb.) yani herhangi bi yere arama yapın. daha sonra arama anında(konuşurken falan yani) iphone'un home tuşuna basın (menü tuşu yani). menü tuşuna basınca iphone'un menüsü ekrana gelecek ve siz ordan "ayarlar" kısmına girin. "ayarlar" açılınca ordan "sesler" kısmına girin. ordan da titreşimin altında bulunan sesi azaltma arttırma kısmı var.(yanında hoparlör işareti var) evet şimdi oraya basılı tutarak sesi önce sola doğru çekin.(yani sesi azaltın) sonra da ses seviyesini en sağa götürün.(yani sesi arttırın) evet problemi böylece çözdük yani kulaklık sesini en yüksek hale getirdik. sonra da yine menü tuşuna basarak ana menüye gidin. sonra da ekranın en üst kısmında yeşil olarak "aramaya dönmek için dokunun" yazan kısma dokunarak arama ekranına dönün ve telefon görüşmesini bitirin. Bu kadar Problemi böylece çözebilirsiniz.

NOT: Arama yapmadan bu işlemi ayarlar sekmesinin sesler kısmından yaparsanız, sadece iphone'un zil sesi yüksekliğini ayarlayamış olursunuz. Fakat konuda açıkladığım şekilde yaparsanız konuşma sesini (yani telefonda konuştuğunuz kişinin ses seviyesini) ayarlamış olursunuz.

Herkese iyi forumlar

Süper 👍 çözüm için çok teşekkür ederim.

Çekmece bekleyen iphone 3gs'i kayınvalideye verecektim. Telefonu resetleyip kurdum fakat ses ayar butonu sadece sesi kısıyordu. Ses artırma çalışmıyordu. Tam telefonu tamire vereyim derken yazınızı tesadüfen gördüm.

Sorun çözüldü, tekrar teşekkür ederim.

En büyük savaş cahilliğe karşı yapılan savaştır...
    Mustafa Kemal Atatürk

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.