Şimdi Ara

iPhone Xs Max Gece Modu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorsunuz ki yeni iphonelar ile gece modu geldi. Apple istese yazilim ile bunu donanimin yettigi tum cihazlara getirir ama biliyoruz ki getirmez. Fakat NeuralCam uygulamasi ile iphone ve ipadlere gece modu getirebiliyoruz. İphone kamera uygulamasi ve NeuralCam ile cekilen resimlerin karsilastirmasi asagida resimlerdeki gibidir.

iPhone Xs Max Gece Modu

iPhone Xs Max Gece Modu

iPhone Xs Max Gece Modu

iPhone Xs Max Gece Modu

iPhone Xs Max Gece Modu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 1 Ekim 2019; 21:41:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Uygulamanın fiyatı 19.99 bu arada. Ayrıca şöyle birşey söyleyeyim ios 13.1’den sonra xs cihazımda gece çekiminde bariz bir aydınlanma söz konusu. Yazılımsal olarak önceki modele verileceği haberini okumuştum. Kamera açıldıgında aydınlık göstermiyor fakat resmi çektikten sonra aydınlatıyor.

• Blackrz kullanıcısına yanıt
    Onu denedim ben fakat aydinlatma yapma gece modundaki karanlik noktalarin bu sekilde net aydinlanmasini sağlamıyor ve resim bozulmaya başlıyor. Gece modinda uzun pozlama yapıyor aslinda ve tek bir resim cekmiyor. Karanlik durumuna gore bu pozlama suresi artiyor ve 2-3 resim cekiyor uygulama. Bunlarin birlesimi ile o sonuc ortaya çıkıyor mesela asagidaki resim iphone kamera uygulamasi ile cekilip duzenlemelerden en aydinlik sekilde ayarlanmasina ragmen agaclarin orta kisimlari hala cok karanlik.

iPhone Xs Max Gece Modu

• Bende almayı düşünüyorum önerirmisiniz arkadaşlar ?

• castigatetr kullanıcısına yanıt
    Sihirli Elmayoutube
    iPhone’lara gece modu getiren uygulama - NeuralCam inceleme
    https://www.youtube.com/watch?v=vDkHcmUDnuc&feature=youtu.be

Sdn uygulamayi haber yapmis. Bu arada haberde fiyati icin 35 tl diyorlar ben aldigimda 20 tl idi fiyati baya zamlanmis. Sanirsam fazlaca ilgi gorunce fiyata gelistirici zam yapmis hemen.

• Son olarak siz almamızı önerirmisiniz

• castigatetr kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle oneririm. Zaten alip begenmezseniz apple ile iletisime gecip 1 ay icinde para iadesi alabiliyorsunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ederim.. Bu arada Geniş açı için bir uygulama varmı bildiğiniz ? iPhone Xs Max için..

• quote:

Orijinalden alıntı: castigatetr

Anladım teşekkür ederim.. Bu arada Geniş açı için bir uygulama varmı bildiğiniz ? iPhone Xs Max için..
    hiç duymadım oyle bir uygulama ve bu donanımsal bir olay oldugu için zannetmiyorum mevcut kameralar ile daha geniş açılı resim çekilebilsin. zaten kamerada o yetenek olsa kullanılabilir olurdu bence. ama varsa oyle bişey bilen arkadaslar paylasırsa iyi olur.
  • Şahsen gece cekilen fotoğrafları hiç begenmedim. 11 ve 11 Pro'nun gece çekimleriyle alakası yok. Netlikten yoksun ve isik dengesi iyi ayarlanmamış fotograflar ortaya cikmis.
  • CaN Tipsyoutube
    [iPhone Xs Max: Night Shot Comparison] Stock Camera vs. Cortex vs. ProCamera vs. NeuralCam
    https://www.youtube.com/watch?v=z4fjhYcc4jg&feature=youtu.be
    Çok güzel video ile incelemişler..

• Blackrz kullanıcısına yanıt
    Evet hocam şimdi bende fark ettim. Aydınlatıyor ama görüntü inanılmaz bozuluyor. Sürüm 13.3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • detay kaybettiriyor malesef
  • iPhone 11'de sadece YAZILIMSAL değil bence gece modu.

Uzun süre GCAM kullandım Xiaomi Mi Max 3 telefonumda. O kesinlikle yazılımsal ama iPhone 11'de durum 1 tık farklı.
    Nasıl anladım?

Genelde gece modu denilen şey "Telefonu sabit tutup 1-2 saniye beklemektir." Bunun bilimsel açıklması ISO'yu düşük tutup Shutter hızını oldukça aşağı çekmektir. Böylece gece daha fazla ışık alırsın. Neural Cam denilen uygulama da onu yapıyor.

Peki iPhone 11 ne yapıyor? Aynı şeyler. AMA fark şu. Kamerayı titrettiğin zaman ya da önerilen 1-2 saniye beklemeyi yapmadığın zaman bile görüntüde herhangi bir sıkıntı oluşmuyor. Ne çekmeye çalıştıysanız o çekiliyor. Bunu yazılımsal olarak açıklamamız zor. Sanırım iPhone 11'in kameralarının stanbilizasyonu bir tık daha gelişmiş. Aklıma A13 ile gelen Deep Fusion da geliyor.

Örnekler iPhone 11 gece modu.

iPhone Xs Max Gece Modu
    iPhone Xs Max Gece Modu

• doğru bir tespit yapmışsınız. 35 liraya satılan uygulamanın yaptığı tek şey ISOyu yükseltip sonrasında agresif bir şekilde gren azaltma yapması. o yüzden detay kalmıyor. iPhone 11de buna benzer işlemi donanımla birlikte yaptığı için farklı sonuç oluyor.
  • Hiçbir özel program kullanmadan da gayet memnunun aslında ben gece çekimlerinden.

iPhone Xs Max Gece Modu
    iPhone Xs Max Gece Modu
    iPhone Xs Max Gece Modu
    iPhone Xs Max Gece Modu
    iPhone Xs Max Gece Modu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.