Bildirim
iPhone XS MAX boyutu ideal mi? Görüşleriniz..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kullanması zor ama keyifli büyük ekran sevmeyen bir boy küçüğünü alsın neyini tartışcaz anlamadım. Herkesin tuttuğu kendine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce plus modellerinden birini kullanmıssanız sorun olmaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumda abarttıkları kadar ''bu kadar büyük telefon mu olur'' yorumları üstüne açmak istedim konuyu. XS ile XS MAX arasında kalan arkadaşlara yardımcı olur babında.
Gerçi XS tamamen çıkarılmak için çıkarılmış bir ürün. X ile arasında hem teknik ve fiziksel olarak fark yok denilebilir. Sadece işlemci ve bir kaç önemsiz detay. XS alacak arkadaşlar yurtdışından almak yerine yurtiçi iPhone X alıp keyfine bakabilir. Yurtiçi alırsanız hem muhattabınız belli olur, hem sıkıntınız olmaz içiniz rahat eder.
Siz Max kullanıyor musunuz @cedric... hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-37F4B34B4 -- 15 Aralık 2018; 15:34:40 > -
Gayet iyi. Tavsiye ederim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tamamen ihtiyaca göre cevabı olan bi konu. uzun zamandır Plus boyutunda telefonlar kullandım, en son da 8 Plus kullanıyordum. ondan XS Max'e geçince kullanım anlamında herhangi bir zorluk yaşamadım doğal olarak.
aksine kullanılan ekran boyutu arttığı için daha da keyifli oldu benim içinX ya da XS boyutunda bir telefon kullanmayı istemem şahsen bu saatten sonra. Apple'dan vazgeçecek olsam bile yine 6 inç boyutunda ekran sunan modellere bakardım.
+1
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ekran boyutu konusu tamamen tercih meselesi. Elin fiziksel yapısı, büyük & küçük ekran tercihi, telefonu kullanım amacı (film, youtube, sosyal medya vs) gibi kriterler göz önüne alındığında herkesin seçimi değişkenlik gösterir. Ben iPhone 6 Plus'tan beri büyük ekran kullanıyorum ve gayet memnunum. Şu anda 8 Plus kullanıyorum ve fiyatı bu kadar uçuk olmasaydı XS Max alırdım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 7 plus kullanıyorumda boyut olarak xsmax 7 plusın tamamı ekran olan versiyonu boyut olarak aynı sayılır. Xs serisi çok pahalı olduğu için bende normal x alıp 2-3 yıl kullanma taraftarıyım fiyatı daha uygun ve hala yeni güzel bir cihaz.
Ben iPhone SE den gecis yaptim xs max a. Sebebide artik gozlerim daha buyuk bir ekrana bakma ihtiyaci duydu. Elde tutmakda zorlanirim diye korkdum basta cunki 4 inch lik bir telefondan gecis yaptim diye ama daha ilk gunden elim alisti. Ben gayet memnunum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben suan X kullaniyorum hocam kesinlikle XS’i almayi dusunme bile. Sana cok net soyluyorum X ile birebir ayni. Apple sitesinde karsilastir “bu adamlar n’apiyor” diyeceksin. Apple suan Apple olusunun kaymagini yiyor sana bu sekilde izah edeyim:) simdi X ten Max’e gecme durumum var cihazlarimi satinca almaya param yetiyor deneyimlemek istedigim tek sey buyuk ekran ama neden bosuna cihazlarimi satip sadece ekrani buyuk diye alayim ki? Hem X’imi hem cok sevdigim, kullanmaktan keyif aldigim Mac’im gidecek(Unibody parlak beyaz kasa olan) ikisini verip 2101 alabiliyorum. Pasaport desen 170 den 500 e cikti yilbasinda 618 olacak. Bunlar az para degil. Hep gonul istedi aldik ama bu sefer mantigimi konutirmaya niyetim var:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X