Şimdi Ara

iPhone X instagram video kasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, iPhone x telefonum var Instagramda reels gezerken bazı videolar öyle bir kasıyor ki ses önde video geride oluyor resmen. Sonra kaydırıyorum bir sonraki videoda bir sıkıntı yok, çekilen videonun çok net olmasından kaynaklı mı bu sorunu nasıl çözerim?

Sadece instagramda belli başlı videolarda oluyor telefonun genel bir problemi yok sadece reelsta.

Telefonun değişen tek parçası batarya, batarya orijinalken de aynıydı ✋🏼

NOT: iPhone 7-8 ve 6S kullanan tanıdıklarımda aynı problem yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thurex -- 29 Ocak 2023; 15:53:51 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Instagram Videolarının iPhone X'te Kasmasına Çözümler

iPhone X kullanıcıları, Instagram uygulamasında video izlerken veya kaydederken kasma sorunları yaşayabilir. Bu sorun, çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir.

Nedenleri:

• Yetersiz İnternet Bağlantısı: Zayıf veya kararsız bir internet bağlantısı, videoların sorunsuz bir şekilde yüklenmesini ve oynatılmasını engelleyebilir.
    • Yüksek Video Kalitesi: Instagram'da yüksek kaliteli videoların yüklenmesi ve oynatılması daha fazla veri gerektirir, bu da cihazın performansını etkileyebilir.
    • Eski veya Uygunsuz Yazılım: Güncel olmayan Instagram uygulaması veya iOS işletim sistemi, uyumluluk sorunlarına ve performans düşüklüklerine neden olabilir.
    • Çoklu Uygulama Çalıştırma: Cihazında arka planda çalışan çok sayıda uygulama, Instagram'ın performansını etkileyebilir.
    • Cihaz Depolama Alanı Düşüklüğü: Düşük cihaz depolama alanı, Instagram'ın uygulamalar ve verileri işlemesini yavaşlatabilir.

• İnternet Bağlantını Kontrol Et: Güçlü ve kararlı bir Wi-Fi veya hücresel bağlantıya bağlandığından emin ol.
    • Video Kalitesini Ayarla: Instagram ayarlarından video kalitesini "Standart" veya "Düşük" olarak ayarlamayı dene.
    • Instagram Uygulamasını Güncelle: En son Instagram uygulamasının yüklü olduğundan emin ol.
    • iOS'i Güncelle: Cihazındaki iOS işletim sisteminin en son sürüme güncellendiğini kontrol et.
    • Arka Plan Uygulamalarını Kapat: Kullanmadığın tüm arka plan uygulamalarını kapat.
    • Cihaz Depolama Alanını Temizle: Gereksiz uygulamaları, fotoğrafları ve videoları cihazından silerek depolama alanını boşalt.

Ek İpuçları:

• Cihazını Yeniden Başlat: Bazen cihazını yeniden başlatmak, geçici sorunları çözebilir.
    • Instagram Önbelleğini Temizle: Instagram ayarlarından önbelleği temizlemeyi dene.
    • Instagram'ı Yeniden Yükle: Instagram uygulamasını cihazından sil ve App Store'dan yeniden yükle.

Yukarıdaki çözümleri uygulayarak iPhone X'inde Instagram video kasma sorununu giderebilir ve sorunsuz bir video izleme veya kayıt deneyimi yaşayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İphone donmaz virüs girmez kasmaz şarjı bitmez. Algı operasyonu gibi geldi bana

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 6 ay önce mecburiyetten idarelik 7 plus aldım alırken de çevremdekiler öve öve bitiremediler iphone stabilitesini neyse cihazı aldım sonra gittim sıfır deji batarya taktırdım o da ne cihaz 15dk instagram da gezince ısınıyor ve ısınınca da videolar donuyor, sesler arkadan geliyor  

Bataryada sorun vardır dedik gittik adam gözümüzün önünde sıfır jelatinli başka batarya taktı o da aynı sonra anladık ki mesele batarya değil iphone un tırt bir cihaz olması.

Evde annenin 2GB ram SD439 lu kıytırık Redmi 7A bile ısınmıyor canavar gibi çalışıyorken 7 plus ile cihaz kasıyor, donuyor ve bataryayı da su gibi içiyor  

En tepe iphone cihazları alamıyorsanız gidin android alın, alt model iphone cihaz alınmaz paranıza yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 128MilyarDolar -- 29 Ocak 2023; 13:52:57 >

• 128MilyarDolar kullanıcısına yanıt
    Eskiden gercekte iPhone kasmaz donmazdı yani Samsung s5 zamanlarına kadar diyeyim ama iosa özellikler eklendikce andoridden farkı kalmamaya başladı hele hele bahsettiğiniz eski cihazlar işlemci Ram vs den dolayı hiç kaldıramıyor bu durumu. İşte iPhone şu anda hala eski stabilliğinin kaymağını yiyor ama yakında herkes anlayacak bu durumu👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt

Aynen dostum algı operasyonu yaparak iPhone ile piyasayı duman etmeye geldim!!!

• 128MilyarDolar kullanıcısına yanıt

Mağduriyetini anlıyorum fakat sözlümün elinde olan iPhone 8 ve arkadaşımda olan 6S bile şuan instagramda bir gram kasmamakta. iPhone'u bu kadar kötülemenize anlam veremiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnstagram Android sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.