Şimdi Ara

Iphone X'im çalındı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
5.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öyle bi oynatırlar ki anlayamazsınız hocam...geçmiş olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bir sinyalciye 15.000 tl kaybetmek ha, yarın öbürgün arabanın anahtarını da kaybedersin sen. sonraki gün başka şey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 27 Ağustos 2020; 5:19:55 >
  • Ahahahahahahahah
  • İphone x lerin icloud’u kırılabiliyor. Artık eskisi kadar güvenli değil iphone x altı

• Çalanı biliyorum demek, şahsı tanıyorum adı soyadı, telefonu fln bilinen yakın biri olarak algılanıyor, siz hırsızı görmüş ama tanımıyorsunuz, baya bi anlatım bozukluğu olmuş...

• parçalarsalar satarlar ekran batarya kasa anaartı bile satar hafıza arttırıyolar iphone da entegre entegre söker yine satarlar sen raad ol

geçmiş olsun.
  • 1-2 Haftaya sarı sitede yedek parça olabilir. 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekranına 600 tl verırım cocuklara ulasabılırsem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki.. Sonuca odaklanın o zaman.. Şimdi ne yapmanız gerekiyor sizce?

• Geçmiş olsun

• herşeyi para hatta anakartı bile para, toplu hali kadar para etmese de parçaları da iyi para eder, o telefon daha geri gelmez
  • O kadar basit değil hocam

• Yani.. Giden gitti artık da bundan sonra daha uyanık olsun.. Önemli olan o

• Apple ı arayıp bilgi verdin mi? Onlar ekstra bir şey yapabiliyorsa çalıntı moduna almak verileri silmek vs gibi yapabilirler. Yedek parça olarak cihazın nandı harici heryeri kullanılır. Ekranı, temizse kasası, kamera sensörleri, ahizesi, hoparlörü, işlemcisi ve NAND bellek HARİCİ GERİ KALAN TÜM ENTEGRELERİ KULLANABİLİR. Uzun Parçalasa da kullanamaz gibi bir şey yok. Senin dediğin için her çipin nand gibi bir güvenlik belleği olmalı gömülü olarak içinde. Öyle bir sistem yok 20 yıl içerisinde de hiçbir firmanın getireceğini sanmam.

• freemindfree kullanıcısına yanıt
    Hocam apple öyle bir yalana girmez, tr kafasıyla düşünmeyin, öyle şey olur mu hiç, siz kiminle konuştunuz gerçekten
  • tam "yahu hırsızın hiç mi suçu yok!" denecek konuşmalar geçmiş. Geçmiş olsun kardeşim. Üzüldüm adına. Allah kimsenin başına vermesin, bir anlık dalgınlıkla herkesin başına gelebilir. Bu kişilerin uzmanlık alanları o. en doğru anı yakalamak ve faaliyete geçmek. Umarım sonuç alırsın.
  • R@ kullanıcısına yanıt
    Apple müşteri hizmetlerini aradım.
  • AdsenseWork A kullanıcısına yanıt
    Maalesef günümüz insanı böyle.Düşene gülerler.Çok derdim var desen geber derler.Açık aramak ve kötülemek için bahane ararlar.Dertleri eğlence yaparlar.Ancak kendi başlarına gelirse anlarlar.
  • Zeen Z kullanıcısına yanıt
    Karakterinizden daha yüksek fiyat ediyor yani?Ben burda sıkıntımı dile getiriyorum sizin dediğiniz şeye bak.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.