Şimdi Ara

Iphone X'im çalındı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
5.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar.izmir Kordon'da 10 gün önce telefonum çalındı.Bul uygulamasından baktım ancak telefonu kapatmışlardı.Hemen karakola gidip cihazın IMEI'si ile kayıt oluşturdum ve ifade verdim.Sonrasında cihazı kayıp moduna aldım.Şuan telefon ne satılabilir ne kullanılabilir.Parçalasalar bile satamazlar.Ellerine hiçbir şey geçmeyecek.Gerçekten ilginç.Sizce sonuç ne olur?

• Anakartı hariç hepsi para

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihan85 kullanıcısına yanıt
    Apple bana servis dışında biri açmaya çalışırsa ekran direk kırılır dedi.Pili oynatmak bile bozar dedi.IMEI'den sonuç çıkar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freemindfree

Apple bana servis dışında biri açmaya çalışırsa ekran direk kırılır dedi.Pili oynatmak bile bozar dedi.IMEI'den sonuç çıkar mı?
    Apple seni kandırmış kilitledin de anakart kilitlendi örnek veriyorum kamera ayrı donanım o kilitlenmedi ya adam söker baska telefona takar kasayı aktarır vs yani parçalarını kullanır yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazarcep H kullanıcısına yanıt
    Nolacak şimdi
  • Donanımlı yetenekli biriyse herşeyi kolayca sökülüp satabilir dua edinde çalan öyle birisi olmasın telefonu birine satar satın alan kişi de telefonu açar kullanır polis aracılığıyla bulursunuz telefonu çok kötü bir durum inşallah bulursunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gbness G kullanıcısına yanıt
    Telefon şuan hem kayıp modunda hem de IMEIsini BTK yoluyla kilitlettim.Birinin kullanılması imkansız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ama takibi yapılabilir degilmi 🤔 aslında kullanabilir olması daha iyi olurdu bence adam kullanırdı yeri açığa çıkardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gbness -- 26 Ağustos 2020; 22:23:56 >
  • Kolay kolay geri gelmez o telelfon çalanda kullanamaz büyük olasılıkla çöp olur, ancak pişman fln olup senin simin yada
    Mobil verisi olan bi sim kart ile cihazı açıp çalıntı modunda girdiğiniz numarayı görüp ulaşabilir

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Kimin çaldığını biliyorum hiç öyle tipler değildi maalesef ama keşke.
  • Biliyorsan çalanı bu yollarla niye uğraşıyorsun dostum

• What??

• quote:

Orijinalden alıntı: freemindfree

Kimin çaldığını biliyorum hiç öyle tipler değildi maalesef ama keşke.
    biliyorum ne demek ya
    nasıl yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iCloud kilitli telefonlar bazı parçalar hariç çöp oluyor, alana da yar olmaz. Parça parça satmaya kalksa 2000 lira toplayamaz. Satmaya kalksa başka birine satamaz vs. iPhone değil de başka telefon olsa belki satılır ve imei kullanılınca telefonu geri alabilirdiniz ancak bu haliyle gelmez geri.
  • kardeş çalanları tanıyorsan girişsene sağlı sollu.. burada konu açıp neden vakit kaybediyorsun..

ilginç insanlar var yeminle..
  • eski manita mı çaldı bu ne rahatlık çalanları tanıyorum
  • Eğer bilgili biri ise "checkm8" açığı sayesinde iCloud'u hackleyip kendi telefonu gibi kullanır.
    https://www.technopat.net/2019/10/02/iphone-bootrom-acigi-kalici-jailbreakin-onunu-acti/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 27 Ağustos 2020; 1:33:40 >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Sigara isteyen iki şahıs geldi 20 saniye durdu gitti ve onlar gittikten 30 saniye sonra telefonun gittiğini farkettim.
    Ne yani çalanı biliyorum diye boş mu vereyim?
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Tanıyorum demedim alanların yüzlerini biliyorum dedim.
  • ezicioyuncu kullanıcısına yanıt
    Tanımak ile simayı bilmek arasındaki farkı anlatmama gerek olmadığını düşünüyorum.
    Eşgal sorarlar mesela...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.