|
Bildirim
|
Biliyorsan çalanı bu yollarla niye uğraşıyorsun dostum
|
Apple seni kandırmış kilitledin de anakart kilitlendi örnek veriyorum kamera ayrı donanım o kilitlenmedi ya adam söker baska telefona takar kasayı aktarır vs yani parçalarını kullanır yani
|
Çalanı biliyorum demek, şahsı tanıyorum adı soyadı, telefonu fln bilinen yakın biri olarak algılanıyor, siz hırsızı görmüş ama tanımıyorsunuz, baya bi anlatım bozukluğu olmuş...
|
Anakartı hariç hepsi para
|
Apple bana servis dışında biri açmaya çalışırsa ekran direk kırılır dedi.Pili oynatmak bile bozar dedi.IMEI'den sonuç çıkar mı?
|
öyle bi oynatırlar ki anlayamazsınız hocam...geçmiş olsun
|
Maalesef günümüz insanı böyle.Düşene gülerler.Çok derdim var desen geber derler.Açık aramak ve kötülemek için bahane ararlar.Dertleri eğlence yaparlar.Ancak kendi başlarına gelirse anlarlar.
|
Hocam apple öyle bir yalana girmez, tr kafasıyla düşünmeyin, öyle şey olur mu hiç, siz kiminle konuştunuz gerçekten
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gbness -- 26 Ağustos 2020; 22:23:56 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 27 Ağustos 2020; 1:33:40 > |
|
|
|