Bildirim
İphone X 'i 4000 TL ye Bulabilir Miyiz?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Olabilir fakat 2018’den önce beklemeyin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SpesifikBrush
Olabilir fakat 2018’den önce beklemeyin.
Neden .
3 Kasım'da satışa çıkıyor cihaz . Kasım sonu - Aralık başı gibi bulunamaz mı ?
Ben de onu merak ediyorum. Şimdi bu cihaz 3 kasımda çıkınca karaborsa mı olacak 3 ünden sonra rahatlıkla bulabilir miyiz? Mesela Bulgaristan, Yunanistan, Dubai gibi yerlerde bulamaz mıyız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kısaca yazayım. İmkansız
Öncelikle bu rakama bir de eyalet vergisi ekleniyor. %8 - 9 gibi. Onunla zaten 4000 lira civarına denk geliyor. Kalktı ki ilk alanlar alır daha sonra uzun bir süre kara borsa olacaktır. Ocak ayına kadar rahat bulunacağını düşünmüyorum. Yurtdışından getiren 4500 e liraya ilana koyduğu anda satar ki o rakama bile bulunabileceğini sanmam.
Normalde tr ile yurtdışı cihaz arasında Kayit mayıt dahil 1000 lira civarı bir fark oluyordu. Bu sefer 2000 lira fark var. Bu da yurtdışından getirilen cihazlara yansıyacaktır bence.
En Ucuz Amerikada satılıyor orada da 999 Dolar artı vergi var , açtırma parası getirme parası her türlü 5.500'ü bulur diye düşünüyorum -
Amerika'da x 1100 dolar civarına denk geliyor yani adama gelişi 4 bin zaten. -
3 Kasım'da çıkıyor fakat sadece 12 milyon civarı çıkacak o gün. Onların hepsi de pre-order yapanlara gidecek. Bütün haberler diyor iPhone X ilkbahara kadar gecikebilir diye. -
quote:
Orijinalden alıntı: SpesifikBrush
3 Kasım'da çıkıyor fakat sadece 12 milyon civarı çıkacak o gün. Onların hepsi de pre-order yapanlara gidecek. Bütün haberler diyor iPhone X ilkbahara kadar gecikebilir diye.
İnsallah sahibinden.com satıcıları da pre-order yapmışlardır :)
Ama fahiş fiyattan satacakları için , bir şey ifade etmiyor benim açımdan :)
En iyisi iphone 8 plus o zaman -
hayrına bi tanıdığın amerika'ya giderse o fiyata anca o da bulabilirse tabi.
O fiyata ocak şubat gibi bulabilirsin ilk aylarda 8-8 plus fiyati 500-600 tl kar ile satiyolar piyasada cogaldikça fiyat düşücektir bende x bekliyicem 4000 gözden cikarmişim:))
4000 lirayı o işlevsiz telefona verme derim.
Hocam sağlam bir kaynağınız mı var? Çünkü ben de X i bekliyorum fakat bu kadar bekletecekse 8 alıp daha sonra satıp X e geçeyim diyorum. kasım ortası gibi bulamaz mıyız? Beklemekten sıkıldım artık. -
Sağlam kaynağa gerek yok. Adamlar açıkladı, üretim yavaş, stok az. Türkiye için 2018 öncesi beklemiyorum, 2018 de zamlı fiyatla satarlar.
8 al-sat yaparak yaptığın zararın üstüne birde 2018 de yapılacak zammı da ekleyince masrafın uçacaktır. -
Bilgi için teşekkürler arkadaşım. Ben Türkiye'den almaycağım bu cihazı. Alabileceğim en kısa süre neresi ise oradan alacağım. 3 kasımdan sonra inşallah bulabiliriz. Yani kasım sonu aralık başında da bulamayacaksak iPhone 8 alırım büyük ihtimal. Mantıklı olmaz aslında bu haraket değil mi? -
Ben , Almanya Seyahat programımı , özellikle iPhone X ile eş vakte getirmeye çalıştım. 26 Ekim'de uçuyorum ve 6 Kasım'da geliyorum . Eğer gerekirse , geceden Apple Store sırasına gireceğiz artık iPhone X için , Köln Schindelgasse'de.
Minimum 2 , maximum 5 adet ile gelmeyi düşünüyorum. -
999$ üzerinden bir miktar Tax Back alacaktır alacak olanlar o da buradaki kayıt ücretine falan denk gelse işte cihazın gelişi 4000TL oluyor zaten.
2018 başına kadar da piyasada bulunamayacağını düşünürsek (yeni çıkan modeller hep böyle oldu) 5000TL bandında fiyat çekecekler ve satabilecekler. -
Benim kuzen de Kuveyt'e gidecek, oradan bi bana bi de kendisine getirecek. Kaça mâl olur sizce ve hangi seriyi almalı? Arap ülkelerinde Facetime falan yok diyorlar, hiç de anlamam bu seri numaralarından... -
Bulamazsınız maalesef. Amerikalılar bile sıkıntı çekecek stok bulmakta. Bize gelmesi en erken Aralık, en olağan erken 2018. Google’a iphone x production problems yazarsanız bir sürü kaynak var. Şimdi baktım, üretim stabilleşmeye başlamış. Fakat yine de benim düşüncem bu: 2018’den önce bulmak zor (fahiş fiyatlar dışında)
thy de çalışan birini bul onlar vergisiz alıyor. :)
Benzer içerikler
- apple hesabına giriş yapma talep edildi
- iphone 15 kronik sorunları
- ikos k7 nedir
- iphone 16 alınır mı
- true tone şarj yer mi
- s25 ultra vs iphone 16 pro max
- silinen numaraları geri getirme
- sararmış telefon kılıfı nasıl temizlenir
- ios 26 ne zaman çıkacak
- iphone 17 ne zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X