Şimdi Ara

iPhone X Amerika Bilmecesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
5.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim de aralık sonu kuzenler dönüyor o yüzden biraz bekliyip teslimatın 5-6 hafta olmasıyla verdim önsiparişi t mobile şeklinde 11-18 aralık teslimatı yazıyor böylelikle telefonun garantisi kenarda bekleyip boşa gitmemiş olacak ve kuzenin evde kaldığı sürede başına birşey gelme ihtimalini de sıfıra indirmiş oldum. Bir de ilk parti ürünler beni hep şüpheye düşürür o yüzden sonraki partilerden olması da daha çok güven veriyor. Gerçi kullanmayı da düşünmüyorum sadece satmak için aldım.

    Ama bu havalimanı gümrük işlerini hala çözemedim sınır nedir uygulamalar ne kadar yapılıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: römercan

    Benim de aralık sonu kuzenler dönüyor o yüzden biraz bekliyip teslimatın 5-6 hafta olmasıyla verdim önsiparişi t mobile şeklinde 11-18 aralık teslimatı yazıyor böylelikle telefonun garantisi kenarda bekleyip boşa gitmemiş olacak ve kuzenin evde kaldığı sürede başına birşey gelme ihtimalini de sıfıra indirmiş oldum. Bir de ilk parti ürünler beni hep şüpheye düşürür o yüzden sonraki partilerden olması da daha çok güven veriyor. Gerçi kullanmayı da düşünmüyorum sadece satmak için aldım.

    Ama bu havalimanı gümrük işlerini hala çözemedim sınır nedir uygulamalar ne kadar yapılıyor

    Havaalanı işi tamamen kısmet. 6 iphone ile new york tan geldim elimi sallaya sallaya girdim. Ama bi arkadaşım da 3 telefonla sıkıntı yaşadı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • `bELa ` kullanıcısına yanıt
    Sipariş verirken T-Mobile seçmek yeterli oluyor mu TRde kullanmak için ? Özellikle dikkat edilecek birsey varmı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T-mobıle ıle magazadan alabılıyorumuz nakıt aynı sekılde .(One-time payment - Pay in full") Ve alırsak eger tr de sıkıntı yasarmıyız ?
  • Bende arkadaşa 2 sene önce 6s aldırmıştım, içinden AT&T sim kart çıkmıştı. Fakat sim kart iğnesi çıkmamıştı. Kutuyu ben açtım, 2 adet almıştım. İkiside aynıydı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, full payment olarak AT&T veya T-mobile alan var mı, burada problem yaşanıyor mu?
  • volkan_gs kullanıcısına yanıt
    Ben de aldım. Önümüzdeki hafta gelecek. Yalnız geçen sene 7 çıkarken de ilk hafta Amerikadaydım. Ürünü AT&T almıştım. Apple resmi sitesinde TR'de kullanılabilir yazmıyordu. Kimse de garanti etmiyordu. Yalnız getirdim çalıştı. Zaten ürün Avrupa Telekomlarında çalışıyor diyor sitesinde. Türkiye'de çalışmaması mümkün değil. 2011 yılından beri Amerikadan lansmanın ilk haftası ürünü alıyorum. Henüz çalışmama gibi bir durumla karşılaşmadım.
  • Konu guncel. Alan arkadaslar ne yapti son durum nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ya iphone x t mobile veya att alıp da Türkiye ye getirip çalıştıran bi arkadaşımız yazsa ya ayrıntılı extra birşey yaptımı veya direk içinden çıkan hattı çıkarıp tr hattını takıp çalıştırdı mı.biri anlatsa da bu konuya son noktayı koysak

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mamaduniang kullanıcısına yanıt
    Gecen sene kasim 1-2 de iphone 7-128 gb aldim içinde att hat cikti kendi hattimi takip aktifleştirdim halen kullaniyorumm...model A1778 yurtdişindan cihaz alip veya türkiyeden yurtdişi alip içerisindeki sim kart ile aktifleştiren olursa belli bi süre sonra kapaniyo bazi sitelerden 20-30$ ödiyetrk aciyolar..bu riske değmezzz ..ayrica hangi model hangi operatör olursa olsun tüm iphoneler calişir ama garanti kapsaminda olmayabilir öncelik avrupa cihazini almak..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 15 Aralık 2017; 15:36:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta New York mağazadan at&t kartlı olanı aldım. Geldim ülkeye içindeki kartı çıkartıp Turkcell taktım ve kullanmaya başladım. Model no A1901, apple garantiden sorgu yaptığımda 1 sene garantili gözüküyor.
  • Anlaşılmıştır cevaplar için teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bugun konustugum biri full payment at&t ile sorun yasadigini ve usa karti ile aktiflestirmek zorunda kaldigini belirtti. Baska bir kiside simfree ve t-mobile sorunsuz ala at&t sorun olabiliyor dedi. İsin asli nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnspnky kullanıcısına yanıt
    Full price olunca unlock oluyor sıkıntı olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rottice kullanıcısına yanıt
    Garanti ile ilgili biseyler arastirirken birisi 1 yillik global garanti olmasina ragmen iphoneu Turkiyedeki appledan almadigi icin garanti hizmetinden faydalanamadigini yazmis. Deneyimi olanlar da bilgilerini aktarirsa sevinirim. Bahsettigim yaziyi da atayim.

    iPhone X Amerika Bilmecesi
  • Forumun bir çok yerinde şu yazılıyor zaten, bu cihazlara Apple Store Türkiye değilde, Kvk, Pupa gibi servis veren hizmetler garantiye alıyor diye...
  • ben ilk çıktığı zamanlarda hem at&t hem tmobile olarak iphone x aldım. full price ödeme yaptığınızda sıkıntı çıkmıyor. içinden sim kart çıkıyor onları kendi sim kartınızla değiştirebilirsiniz. Yeterki full price ödeme yapın. şu an kullandığım cihaz T-mobile iphone X hiçbir sıkıntı yok. Ama verizon yada sprint alırsanız sıkıntı yaşayabilirsiniz çünkü gsm değil cmda sistemi kullanıyorlar.
  • Selamlar, 10gün kadar önce amerikadan 2tane iphone x’i full price olarak bestbuydan aldirdim. (Appleda kalmamisti) Türkiyede kullanmak icin verizon sim kartla aktivasyon yapmaniz gerekir demisler. Telefonun biri oldu, su an kullaniliyor, fakat digerinde gecersiz sim kart uyarisi veriyor. Ne yaptiysam cözemedim. Yardimci olabilecek varmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Grkmakyz



    Selamlar, 10gün kadar önce amerikadan 2tane iphone x’i full price olarak bestbuydan aldirdim. (Appleda kalmamisti) Türkiyede kullanmak icin verizon sim kartla aktivasyon yapmaniz gerekir demisler. Telefonun biri oldu, su an kullaniliyor, fakat digerinde gecersiz sim kart uyarisi veriyor. Ne yaptiysam cözemedim. Yardimci olabilecek varmi?



    Cihazlarin kasa kodu nedir acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnspnky kullanıcısına yanıt
    A1865 olan kodmu acaba kasa kodu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.