Şimdi Ara

Iphone X 256 GB satılıp Iphone 11 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yardımcı olur musunuz arkadaşlar?Kararsızım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla bende senin durumdayım iyice hesapladım inceledim bu sene değiştirmeye gerek yok değmez yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam hiç gerek yok.
    İphone 8 Plus kullanyorum ben bile 2 seneye gerekirse cihaz değişimi düşünüyorum.

Ben illa değişticem diyorsanız İphone 11 Pro MAX alın yoksa deymez bir fark olmaz
  • 5G Lİ İPHONE ÇIKANA KADAR TELEFONUNUZU DEĞİŞTİRMEYİN.ÇÜNKÜ 5G Lİ ,PHONE ÇIKTIĞINDA DİĞER MODELLERE KİMSE BAKMIYACAK.YENİ 2020 MODEL İPHONE LARDA ŞARJ GİRİŞ YERİDE DEĞİŞECEK BÜYÜK İHTİMALLE USB TYP-C OLACAK.
  • Bende aynı düşüncelerdeydim. Devam kararı aldım. Gerek yok hocam. Seneyi bekleyin.
  • Ben iPhone X var ben 11 geçtim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durumdayım bende ya 6700 den satışa koydum ama hala satmasam mı acaba diye düşünüyorum 🤨 bi yandan da garanti bitecek fiyatı daha da düşecek diğer yandan 5g mevzusu var bilemiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ardu06 kullanıcısına yanıt
    2020'de kesin 5G çıkacak mı ?
  • Hiçbir operatörde doğru düzgün 4.5g hizmeti bile alamazken, kendinizi 5g ile teselli etmeyin.
    Turkcell'in şehir içerisinde çekmediği noktalar var.
    Ne 5g si?
  • X ile neyi yapamıyorsunuz da 11 almayı düşünüyorsunuz? Parayı nereye savursam kafasından başka bir şey değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sizin gibi düşüncelerdeydim , androidden iosa geçecektim 11 yerine xs aldım . Dün 11 in ekranına bakınca doğru karar verdiğimi anladım . Ekranı x ve xs e göre kötü . Gerçe göz ona da alışır lakin x kullanan biri olarak zorlanırsınız diye düşünüyorum.
  • Bende X kullanıyorum ik çıktığından beri ve aynı hızda ilk günkü gibi şu an, çok memnunum bence değişilmez. Ama kamera önemliyse değiştirebilirsiniz. Ben 3 yıl plus modeller kullandıktan sonra X çıktığında geçtim. Taşıması vs çok rahat tabi ama büyük ekran arıyorum, O yüzden seneye çıkacak olan büyük modele geçeceğim şu an değiştirmek çok gereksiz geliyor.
  • 5g için beklenebilir ama çok büyük bir fark olmaz 4.5 modellerle . köşeli tasarım diyorlar buda bence iyi değil bu tasarım daha güzel ama çentik tamamen kalkacaksa o zaman beklenir.buda yine kesin değil 2021 modellerde kalkacak diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Symbianist

X ile neyi yapamıyorsunuz da 11 almayı düşünüyorsunuz? Parayı nereye savursam kafasından başka bir şey değil.
    Alakası yok. Kamera önemli. Özellikle gece çekim modu için düşünülebilir. Ayrıca para savurma kısmını anlamadım. X daha pahalı.
  • Alinmaz. iPhone11 X ten dusuktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

Alakası yok. Kamera önemli. Özellikle gece çekim modu için düşünülebilir. Ayrıca para savurma kısmını anlamadım. X daha pahalı.

Alıntıları Göster
    Kamera hakkında ne biliyorsunuz? 11’in kamerası ile X arasında neredeyse hiçbir fark yok. Lens aynı lens f/1.8. Olsaydı f/1.6 tamam eyvallah ama hiçbir fark yok. Sadece Piksel boyutu olarak 0.18 mikron daha büyük. Bunun da gece çekimine burun farkı kadar etkisi olur. Sırf kamera için geçilecek bir cihaz değil. Dahası OLED ekrandan TFT ekrana geçeceksiniz. Üzerine bir de ekran çözünürlüğünüz düşecek. İncir çekirdeğini doldurmayacak bir fark için daha büyük farkları kaybedeceksiniz. Dahası karanlık modda OLED ekranlar çok daha rahat kullanım sunuyor. Ben olsam geçmem. X’ten ancak 11 Pro’ya geçilir.

• Le7els kullanıcısına yanıt
    Çentik bence kesinlikle uzun bir süre kalkmayacak. iPhone yıllarca Home Butonunu bir simge gibi klasik olarak tüm telefonlarında kullandı. Çağa ayak uyduramadığında kaldırdılar ve kendilerine yeni bir simge olarak Çentik seçtiler. Bir çok kişi bu şekilde düşünüyor ki bence doğru.

• maddi gücün varsa al geç yoksa boşuna kendini zora sokma
  • Ben de kararsızım arkadaşlar.

iphone x 64 gb kullanıyorum. Video çekimleri de yaptığım için artık yetmemeye başladı. Gelecek Mayıs'a kadar garantisi var ve garanti bitmeden değerinde satıp iphone 11 128gb almak mantıklı olur mu acaba?

Gelecek sene ciddi oranda değişiklikler olacağı söyleniyor. iPhone X'imi seneye satmaya kalkarsam fiyatı ciddi olarak düşmüş olacak ve bir pro modeli almak için üzerine daha çok para vereceğim.

Bu sene 11 alıp, seneye çıkacak modele göre pro'ya yükseltmek daha mı mantıklı olur ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuthlessRiu

Hiçbir operatörde doğru düzgün 4.5g hizmeti bile alamazken, kendinizi 5g ile teselli etmeyin.
    Turkcell'in şehir içerisinde çekmediği noktalar var.
    Ne 5g si?
    Bence bu biraz yeni telefon alan insan avuntusu gibi geliyor.

5G li model çıkınca gerçekten yüzüne bakmayacaklar elinizdeki telefonun. Bende satın almama taraftarıyım 5G çıkmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 11 Kasım 2019; 9:22:52 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.