Bildirim
Iphone veya ipad icin online dizi izleyebilecegim site ariyorum.. Lutfen yardim !!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: excalibur21
Arkadaslar 2 gundur ipad aldim ama online dizi izleyemiyorum.. Malum flash desteklemiyo bizim canavarlar..
Onereceginiz flash olmayan online dizi siteleri var mi..mesela diziport.com gibi ama iphone veya ipadden acilabilecek bir site..
Dizimanya.com -
Eywallah hocam com tesekkur ettim.. -
Dostum ben girdim izleyemedim,eminmisin çalıştığına? -
quote:
Orijinalden alıntı: sefakucuk
Dostum ben girdim izleyemedim,eminmisin çalıştığına?
m.dizimania.com diye gir siteye -
peki film izliye bilceğimiz bıldıgınız sıte varmı? -
Dizimanyadan iphone ile daha once izleyebiliyordum simdi izleyemiyorum quick time sembolinde kaliyor bilginiz varmi ? -
skyfire'ı yükleyin,www.dizzim.com'dan izleyin dizileri gayet güzel. -
Ondan sorunsuzca izleniyor evet.
Ama m.dizimania.com mobil için hazırlanmış bir site ve gayette güzel ama son bikaç gündür açılmıyor diziler bende aynı sorunu yaşayan varmı acaba -
pdahd.cn diye bi site var vardir belki bileniniz ipad icin diziler filmler yapiyo hd. ordan bi tane film indirdim. your ipad is too slow to play this video diyo. neden olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Natsukaw.S
Dizimanyadan iphone ile daha once izleyebiliyordum simdi izleyemiyorum quick time sembolinde kaliyor bilginiz varmi ?
yokmu bilen arkadaşlar.. -
diziport artik tamamiyle ipad iphone destekliyor html5 e gecti sanirim. -
ddizi de html kodlaması ile çalışıyor..sorunsuz -
En iyisi Dizimag -
Msj bulunsun -
Yok mü bilen.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X