Bildirim
IPHONE ve JAVA
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
JRE, JVM?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meniz -- 6 Ocak 2012; 21:05:49 >_____________________________ İTÜ Bilgisayar Mühendisliği
Intel i7-6700 | MSI H170A GAMING PRO | Cooler Master Hyper 212 EVO | HyperX FURY 16GB (2x8GB) 2133MHz DDR4 | EVGA GeForce GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 | EVGA SuperNOVA 650 G2 | 2 x WD Caviar Blue 1TB |
Samsung 850 EVO 250GB 2.5-Inch SATA III | Zalman Z11 NEO | 5 x Noctua NF-S12A PWM | DELL U2414H | Logitech G533 | Logitech G710+ | Logitech G900 | Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Extended | Xbox One Wireless Controller -
kafan güzelmiş dostum güle güle kullan. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ertanunver
kafan güzelmiş dostum güle güle kullan.
Kusura Bakma AYIP OLDU GALİBA. FORUMDA SORU SORMAK BİLGİ EDİNMEYE ÇALIŞMAK MERAK GİDERMEK
AFEDERSİN !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deveyehendekatlatanadam -- 7 Ocak 2012; 10:01:02 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Meniz
JRE, JVM?
Dostum Onu Biliyorumda, Neredeyse Tüm Makalelerde İphone İçin C-Obj Bilmek Gerek Diye Yazıyor._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: dhaa
quote:
JRE, JVM?
Dostum Onu Biliyorumda, Neredeyse Tüm Makalelerde İphone İçin C-Obj Bilmek Gerek Diye Yazıyor.
Evet zira dediğin gibi iOS için sadece Objective-C SDK'sı mevcut. Diğer diller ile SDK üzerinde direk program yazmak mümkün değil.
Ancak, ara katman çözümleri mevcut. Örneğinhttp://www.appcelerator.com gibi uygulama geliştirme araçları ile hem iOS hemde Android için uygulama geliştirilebiliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: master_monster
quote:
Orijinalden alıntı: dhaa
quote:
JRE, JVM?
Dostum Onu Biliyorumda, Neredeyse Tüm Makalelerde İphone İçin C-Obj Bilmek Gerek Diye Yazıyor.
Evet zira dediğin gibi iOS için sadece Objective-C SDK'sı mevcut. Diğer diller ile SDK üzerinde direk program yazmak mümkün değil.
Ancak, ara katman çözümleri mevcut. Örneğinhttp://www.appcelerator.com gibi uygulama geliştirme araçları ile hem iOS hemde Android için uygulama geliştirilebiliyor.
Anladım Dostum Demek Rahmetli Sıtiv Abimiz Tekelcilik Derdindeymiş
BİLGİ PAYLAŞIMI İçin Teşekkürler Dostum_____________________________
-
Paylastiginiz site tam olarak ne ise yariyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: E.TAH
Appcelerator firmasının Titanium adında bir geliştirme ortamı var. Objective-C yada Java kullanmadan, kendi geliştirdikleri araç üzerinden(Javascript tabanlı) her iki platformda çalışabilen yazılımlar geliştirmek için kullanılıyor. Yani geliştirdiğiniz uygulama Android ve iPhone/iPad'de çalışabiliyor. -
objective c den üstün bir yanı veya kolaylığı varmı? bende vakit buldukça kendimi geliştirmeye çalışıyorum ama kaynak sıkıntısı var malesef:( _____________________________ -
quote:
quote:
Appcelerator firmasının Titanium adında bir geliştirme ortamı var. Objective-C yada Java kullanmadan, kendi geliştirdikleri araç üzerinden(Javascript tabanlı) her iki platformda çalışabilen yazılımlar geliştirmek için kullanılıyor. Yani geliştirdiğiniz uygulama Android ve iPhone/iPad'de çalışabiliyor.
Symbian Bada vs Destekliyor mu ?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: deveyehendekatlatanadam
quote:
quote:
Appcelerator firmasının Titanium adında bir geliştirme ortamı var. Objective-C yada Java kullanmadan, kendi geliştirdikleri araç üzerinden(Javascript tabanlı) her iki platformda çalışabilen yazılımlar geliştirmek için kullanılıyor. Yani geliştirdiğiniz uygulama Android ve iPhone/iPad'de çalışabiliyor.
Symbian Bada vs Destekliyor mu ?
Titanium desteklemiyor fakat destekleyen ürünler var.http://en.wikipedia.org/wiki/Multiple_phone_web_based_application_framework
Hemen tüm platformları destekleyen PhoneGap yaygın olarak kullanıyor, Türkiye'de bazı banka yazılımları kullanıyorlar diye biliyorum.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Titanium desteklemiyor fakat destekleyen ürünler var.http://en.wikipedia.org/wiki/Multiple_phone_web_based_application_framework
Hemen tüm platformları destekleyen PhoneGap yaygın olarak kullanıyor, Türkiye'de bazı banka yazılımları kullanıyorlar diye biliyorum.
Abem Sen Ne Ayaksın
Nerede Çalışıyorsun Hocam
quote:
quote:
quote:
quote:
Abem Sen Ne Ayaksın
Nerede Çalışıyorsun Hocam
Yanlış anlaşılma olmasın ben mobil uygulama geliştirmiyorum. Biraz ilgilendim,inceledim ve bir yerlerden duyduğum, gördüğüm kadarıyla iletiyorum bu bilgileri. Mobil uygulamalar konusunda dediğim gibi tecrübem yok.
-
Obj-C Javadan daha hizli olabilir ki, bence hizlidir. (Performans meselesi, Pil omru meselesi) _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Moribito
Obj-C Javadan daha hizli olabilir ki, bence hizlidir. (Performans meselesi, Pil omru meselesi)
Bence Para Meselesi
_____________________________ -
iPhone üzerinde uygulama/oyun yazmak için rahatlıkla C# kullanabilirsin.
Uygulama İçin:http://www.xamarin.com/monotouch
Oyun İçin: Unity 3D_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: sehlor
iPhone üzerinde uygulama/oyun yazmak için rahatlıkla C# kullanabilirsin.
Uygulama İçin:http://www.xamarin.com/monotouch
Oyun İçin: Unity 3D
Dostum Verebilceğin En Güzel Haberdi Bu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler