Şimdi Ara

İphone uzaktan erişim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar. Az önce başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum. Telefonum iphone 5s. Youtubeye girdim ve bir video izliyordum. Daha sonra siri kendiliğinden açıldı(hey siri bende sadece şarjda açılıyor ve şarjda değildi) kapandı daha sonra tekrar siri geldi kapandı. Daha sonra video kendi kendine bsşka bir videoya geçti. Bende önceki videoya gittim sonra çıkış yaptım ekranım sanki harekete geçtiğini hissettim sanki yana kayacak gibi bende telefonu kapattım tekrar açtım siriyi kapatmak aklıma geldi kapattım. Sizce neler oluyor ne yapmalıyım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yukarıı

• Dostum hackleniyorsun.
    Şaka bir yana kötü amaçlı yazılım veya uzaktan erişim ihtimali pek düşük tabi evinde şaka yapacak birileri yoksa. Muhtemelen home butonu ve ekranda anlık bir sorun oluştu. İçin rahat etsin istiyorsan güzel bir yedek alıp, iTunes üzerinden fabrika ayarlarına döndür hiçbir şeyi kalmaz.
  • raspedolmi R kullanıcısına yanıt
    Valla hocam evde bir tek ben kullanıyorum iphone. Bende ilk iş intenete girdim baktım da siriden hack yapıyorlarmış sanırım. Siriyi kapattım😂 güncel değildi sürüm sürümü güncelledim şimdi korktum yani

• sam112 S kullanıcısına yanıt
    İçin rahat olsun pek bir şey olacağını sanmıyorum. Ama yeniden olursa işler değişir o zaman ilinde bulunan emniyet güçlerinden siber suçlarla mücadele birimine başvurman yeterli onlar yardımcı olurlar. Modeminde de ayrıca firewall vs. güvenlik ayarlarını da tam yapıldığına emin olun yeterli.
  • raspedolmi R kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam çok sağolun.

• sam112 S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, iyi akşamlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.