Şimdi Ara

iPhone'u Webcam Olarak Kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
4
Favori
32.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konu daha önce açıldımı bilmiyorum. Açıldıysa hepinizden özür dilerim.

Kendime webcam arıyordum ve araştırmam sırasında aslında iPHone'nun webcam olarak kullanılabileceğini öğrendim.
    Konu ile ilgili linkler aşağıda.
    Bunu deneyen var mı acaba? Yada doğruluğu varmıdır?

http://www.tuaw.com/2008/01/13/use-your-iphone-as-a-webam/
    http://macdaddyworld.com/2008/01/12/sneak-preview-iphonecam/

Saygılar,

• Şu anda sadece mac kullanıcıları için bir imkanmış...
  • Baya hoş olur Windows'a da gelse. Ama eminim ileride gelir
  • Henüz Mac e gelmiş değil , programı indirecek bir link yok ? Bulan varsa paylaşabilir mi ?
  • Bende arıyordum böyle bir app simdi applestoreda buldum webcamera diye acaba deneyen oldu mu?
  • ben hep zaten oldugunu saniyordum suana kadar,hic denememistim ama sadee pc ye takmak yeterli sanirdim.sasurdum valla olmamasina cok teknolojik bisey degil sonucta.
  • tam 3 yıllık bir konu olduğu için yukarıdaki yorumlar biraz eski kalabilir : )
    webcamerayı ben kullanıyorum. ön veya arka kamera görüntüsünü (isterseniz sesi de) 192x144 ile 1280x720 arası çözünürlükte kablosuz olarak bilgisayara aktarıyor.
    iPhone'u kablosuz standart bir webcam gibi tüm programlarla kullanabiliyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eski yeniden canlanmış. Ben de bir şey sorayim.

Iphone da kullanilan messenger veya benzeri programlar var. Bunlari Iphone da kullanırken ön kamerayi web cam gibi kullanabiliyor mu telefon.
  • Sanirim skypeda kullanabiliyorsunuz.
  • amaç bilgisayarda kullanmaksa mobiola webcamera var ama bilgisayara da programını yüklemeniz lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

tam 3 yıllık bir konu olduğu için yukarıdaki yorumlar biraz eski kalabilir : )
    webcamerayı ben kullanıyorum. ön veya arka kamera görüntüsünü (isterseniz sesi de) 192x144 ile 1280x720 arası çözünürlükte kablosuz olarak bilgisayara aktarıyor.
    iPhone'u kablosuz standart bir webcam gibi tüm programlarla kullanabiliyorsunuz.

Sadece apple pclerde mi yoksa windows da oluyor mu? ayrıca kullanıslı birşey mi hocam?
  • Ben win7 ile kullanıyorum. Ama mac'lerde de çalışıyor. Semion17 nin dediği mantıkta çalışıyor. Webcam çok sık kullandığım birşey değil ama, ihtiyaç olduğunda iPhone'umu kullanıyorum webcam olarak.
    Appstore'da 0,99 $ ama installousta da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Ben win7 ile kullanıyorum. Ama mac'lerde de çalışıyor. Semion17 nin dediği mantıkta çalışıyor. Webcam çok sık kullandığım birşey değil ama, ihtiyaç olduğunda iPhone'umu kullanıyorum webcam olarak.
    Appstore'da 0,99 $ ama installousta da var.

hocam telefon sarj aletini kaybetmiştimde şimdi deneme sansım oldu webcamı indirdim telefona atıcam simdi.Peki bilgisayara ne indirmem gerekiyor?
  • tamamdır hallettim hocam.
  • iwebcam da cok kullanisli bir program.
  • iphone3 telefonumu webcam olarak kullanabiliyor muyum?
    iwebcamı Telefona kurdum da bilgisayara webcam olarak nasıl tanıtacağız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_ogr -- 25 Ocak 2012; 8:33:52 >
  • iwebcam hiç de yukarıda bahsedilen programlar tarzı bir şey değil gibi geldi bana, AppStoreda gördüğüm kadarıyla.
  • Var mı boyle bir uygulama
  • quote:

Orijinalden alıntı: bukars

Var mı boyle bir uygulama
    nasıl?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.