Şimdi Ara

iPhone’u olanlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 6s cihazım var iOS 11.2.1’de nedense iki-üç gündür çok hızlı çalışmaya başladı yağ gibi gidiyor ama normalde hiç kapanmayan telefonum %20 ye geldi mi kapanmaya donmaya başlıyor ama hepsi iki-üç gün içerisinde oldu bunun gibi sizlerde de oluyor mu? Birde bişey dikkatimi çekti normalde telefonun hafızası 3 GB falan boş yer oluyordu şimdi durduk yere 3,70 GB olmuş hiç bişeyde silmedim. Acaba apple alttan alttan telefonlardan bişey mi siliyor ondan mı hızlı çalışıyor pili değiştirsinler diye kazandırmaya mı zorluyor aklıma öyle şeyler geldi başka böyle olan varsa cevaplarsa sevinirim bu zorla yavaşlatma olayından sonra bişeyler oldu telefona

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende de iphone 6 plus var yüzde 1 de 15 dakka video izleidm anca bitti ama bariz yavaşlama oldu senin bataryada sıkıntı olabilir

• serty23 kullanıcısına yanıt
    Ama bir anda oldu hepsi benim gibi olan var mı merak ettim

• Hafızanın artması telefonda ki önbelleğin otomatik olarak silinmesi sonucu oluyor.iPhone telefonlar ara sıra otomatik önbellek temizliği yapar.Bazı uygulamaların/oyunların üzerinde 2-3 saniyelik "Siliniyor" yazısı çıkar.İşte o uyarı o uygulamanın önbelleğinin silinip temizlendiğini gösterir.
  • Ara sıra siliniyordu zaten ama bu olaylar olurken bu kadar çok silinmemişti bu sefer çok fazla silindi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.