Şimdi Ara

iPhone'u kıran ünlü hacker George Hotz, Facebook için çalışmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
13.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

iPhone'u kırarak tüm dünyada yaygın bir şekilde kullanılmasına olanak tanıyan, PlayStation 3 için yaptığı modifikasyon nedeniyle Sony ile davalık olan modern zamanların en ünlü hackerı George Hotz (Geohotz) dünyanın en büyük sosyal ağ platformu Facebook için çalışmaya başladı.

Teknoloji devi pek çok firmanın peşinden koştuğu genç hacker Geohotz, resmi Facebook profilinde, sosyal ağ için çalışmaya başladığını doğruladı. Facebook'ta tam olarak  nasıl bir görev üstlendiği bilinmeyen George Hotz'un, Spartan kod adını taşıyan yeni HTML5 uygulama mağazası projesinde görev aldığı dedikoduları da yapılmıyor değil. 

• güzel bir gelişme, bu tür adamların bu tür işlerde çalıştırılması gerekiyor , yoksa rahat durmuyorlar
  • Bence doğru yeri bulmuş en sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx57

iPhone'u kıran ünlü hacker George Hotz, Facebook için çalışmaya başladı

Çok fena bakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaNgOsEr -- 26 Haziran 2011; 21:52:52 >
  • vitayı kırcan daha yorma kendini git dinlen
  • Amaçları bu değil mi zaten?Bu tür şeyleri kırarak kendini kanıtlayıp böyle büyük şirketlerden iş teklifi almak için reklam yapmış oluyorlar bir nevi!!Hatta biraz daha derinleştirerek "amerikanın kendi ürettiği adamlar" diyebiliriz,amerikan televizyonlarında manşet olan haberler ertesi günü tüm dünyada manşet olmuyor mu? Çok iyi hatırlıyorum,daha iphone çıkmadan önce her gazete ilk sayfadan vermiştir bu aletin haberini.Neymiş millet 2 gündür kamp kurmuş alışveriş merkezinin açılmasını bekliyormuş,birde uzuuunca bi kuyruk oluşturmuş insan resmi koymuşlardı..Ne oldu amerikada manşet olan haber ile apple şu anda dünyanın en varlıklı şirketi..
    Ekonomik krizde apple'ın her yıl kasasına nakit milyar dolarlar doldurması herhalde tesadüf olmasa gerek..
    Bir örnekte dh manşetlerinde verelim,LulzSec diye bir hacker grubu dağılmış ve bu haber yapılıyor..Yahu bunlar kimdir?yasal bir şirketmi ki bukadar rahat bir şekilde ortada dolaşabiliyorlar,yada bu haberleri kim veriyor???Ha bi bunlar akıllı zaten,ışınlanma yetenekleri olsa gerek ki bir türlü yakalanamıyorlar..İsteseler ertesi günü yakalyıp hapse atarlar adamları,amaç farklı olunca daha böyle haberler çok görürüz....
    Neyse çok uzattım sanırım,demek istediğim amerika istese yarın bu resimdeki gibi bir çocuğu daha ünlü yapıp kendi amerikan şirketlerinin parasına para katar...Anlayan anlamıştır herhalde :)

• 15 yaşındaki bebeye bak ya.pek samimi gelmiyor bu haberler bana nedense..buram buram kapitalizm kokuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi ediyor face gıcığım zaten (bi dönem inteldede çalışmıştı bide israil asıllıymiş ha)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Citizen döver la bunu
  • faceinin adresi varmı ???
  • Geohotz, resmi Facebook profilinde, sosyal ağ için çalışmaya başladığını doğruladı.

onun hesabı yokki yapma bunu dh :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Citizen döver la bunu

Aman sonra facebook çöker
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci
    Geohotz, resmi Facebook profilinde, sosyal ağ için çalışmaya başladığını doğruladı.

onun hesabı yokki yapma bunu dh :D

Aramalara kapalı olma ihtimali nedir sence?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah.kas

15 yaşındaki bebeye bak ya.pek samimi gelmiyor bu haberler bana nedense..buram buram kapitalizm kokuyor

Bebe mebe yaşla ne alakası var adamın yaptıklarına bak..
  • Ben de facei hackleyecek sandım sövmeye gelmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah.kas

15 yaşındaki bebeye bak ya.pek samimi gelmiyor bu haberler bana nedense..buram buram kapitalizm kokuyor

15 yaşındaki bebe dediğin sayesinde bütün dünya jailbreak ile dosya sistemine erişebiliyor istediği özelleştirmeyi yapabiliyor.yoksa iphone benim için hiçbirşeydi.apple herşeyi kısıtladığı için telefon bir halta yaramıyor.15 yaşında dediğin çocuk kimsenin yıllarca kıramadığı ps3 ü kırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

vitayı kırcan daha yorma kendini git dinlen

Vitayıçıkışından 2 sene sonra falan kırsın Güzel oyunlar çıkmayabilir yoksa
  • Başlığı okuyunca Facebook'u hacklemek için çalışmaya başladığını anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Ben de facei hackleyecek sandım sövmeye gelmiştim.

keşke hackleseydi
  • Bu herifin kısa saçlı hali Erdinç abiyi anımsattı bir an...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.