Şimdi Ara

İphone telefonu jelatinsiz kullanmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aldığımdan beri jelatin kullanıyorum. (şeffaf) içinde tozlar ip gibi şeyler vardı çok rahatsız oldum çıkardım yeniden takamadım jelatinsiz kullanmak telefona çok zarar verir mi ? gerçi jelatinsiz birde telefonun ekranı çok iyi kaymıyor

• Ben alalı 5 ay filan oldu hiç birşey takmadım telefona bir şey olmadı şuana kadar arkadaşımda vardı jelatin ekranın ışığını azaltıyor öyle telefon mu kullanılır.
  • 8 ay jelatinsiz kullandım ve 2 3 sefer sert şekilde düşürdüm.Sadece ortasında 2 çizik vardı oda dikkatli bakmayınca belli olmuyordu İp5'te.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woody WP -- 25 Temmuz 2013; 18:57:28 >
  • Hazır konu açılmışken sorayım jelatinli kullanıyorum fakat ekranda 2 tane 1-2 cm lik ufak dikkatli bakıldığında görülen çizik var. Bu çizikler bence jelatini çizmiştir diye düşünüyorum yoksa öyle ağır çizik değil jelatini yırtıp ekranı çizecek. Sizce jelatin çizilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Legend Dark

Hazır konu açılmışken sorayım jelatinli kullanıyorum fakat ekranda 2 tane 1-2 cm lik ufak dikkatli bakıldığında görülen çizik var. Bu çizikler bence jelatini çizmiştir diye düşünüyorum yoksa öyle ağır çizik değil jelatini yırtıp ekranı çizecek. Sizce jelatin çizilir mi?

çiziliyor hocam bende ona bakayım dedim işte jelatinden miş
  • quote:

Orijinalden alıntı: novacaine

Ben alalı 5 ay filan oldu hiç birşey takmadım telefona bir şey olmadı şuana kadar arkadaşımda vardı jelatin ekranın ışığını azaltıyor öyle telefon mu kullanılır.

Hocam jelatinsiz kaymıyor telefon pek. Siz bişey yapıyor musunuz buna
  • Walla ben 25 tl bir mat almıştım, 3-4 gün önce teldfoncuya gittim parlak taktırdım müthiş oldu:)
    Yada mattan geçince bana öyle geldi.
    Bana kalırsa jelatinsix kullanılmamalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 12 Apple silikon kılıf
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 hafta kullandım i5 jelatinsiz çok belli olmayacak kılcal çizikler oluşuyor , aslında pekte sorun değil ama orda olduklarını bilmek can sıkıcı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.