< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İPHONE TELEFONLARIN EN İYİ OLDUĞU GERÇEĞİ (2. sayfa)
-
-
iPhone 3'den beri iPhone kullanan ben artık aramaz oldum iPhone'u.O derecede memnunum s24 cihazımdan.iP 15 Pro ile yanyana karşılaştırdım s24 daha canlı ve daha akıcı.Tek eksisi android olması.O da gülün dikeni olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Androıd çöp yıllardan beri sürekli her marka androıd kullandım lg hariç hepisi çöp 2020den beri ıphone kullanıyorum bana mısın demedi daha geçen sene androıd tablet aldım bin pişmanım deli gibi kasıyor tez zamanda ıpad alıp yolumu onunla devam edeceğim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tablette ios iyi zaten ama telefonda android kral. Sen kullanmayı becerememişsindir. İhtiyarlar için iphone iyi tabi.
-
Tablette de ios kötü
Androidde olan cogu uygulama yok en basitinden fortnite yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
android tek değil ki bir de
adam gidip orta segment xiaomi alıyor stock rom'la kullanıyor bakıyor yavaş hemen "android çöptür" diye bir sonuca ulaşıyor.
lineage os kullan gör android neymiş. ios'a göre en ufak bir yavaşlık yok.
-
Fortmite ne arkadaş onu tablette oynama zaten iosda mesela carx street dye oyun var grafikleri çok sağlam. Bir de davinci resolve var mesela o da androidde yok adam biberbir modellemiş pc versiyonu ipadlere. Bir montaj yapıyorsun mükemmel. O yüzden telefonda android tablette ios. İpadlerin aldığı güncellemeleri hiçbir tablette buamazsın.
-
Samsung S24 ultra kullanmayan ayfonu kaliteli zannedebilir.
-
Surface Pro kullanıyorum bence güncelleme konusunda o kadar emin olmayın 😂
Ama kast ettiğiniz piyasada satılan cihazlar olduğundan çok haklısınız, diğer markalar güncellik konusunda tablette Apple'a yaklaşamadı henüz. Samsung şu 7 yıl işini getirirse belki ama onda da alt seviye cihazlarının işlemcileri çok yetersiz, arkadaşta s6 lite vardı kasılıyordu epey. Aynı yıl çıkan iPad daha iyidir.
Ama telefon konusunda Androidi daha başarılı buluyorum ben. Kendi kullanımım açısından daha iyi, s pen, sosyal medya desteğinin toparlanmış olması, daha özgür olması benim işime daha çok yarıyor. Bu bence kullanıcıdan kullanıcıya değişir. Fanatiklik anlamsız geliyor.
-
Ne demek oynama yav oynamak istiyorum
Zamaninda 120hz ekranli ipad prolarda çok guzel oynuyordu millet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
One plus note 8 Pro telefonumu sırf meraktan iPhone 14 Pro geçtim.
Eşimede Meizu 16th den iPhone 13 aldım.
Sonuç ikimizde telefonlarınıza geri döndük.
iPhone lerde evlatlalara geçti.
Şimdi yeni telefon almayı dahi düşünmüyorum artık. Gittiği yere kadar gider sonra LEİCA güncel kameralı amoled android bakarım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X