Şimdi Ara

İphone teknik servis rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün dokunmatiği çalışmayan iphone 6 telefonumu izmir genpa teknik servisine vermiştim bugün bana telefonunuzun onarılamayacağına
    dair mesaj geldi telefonunuzu gelip alın diye bende gittim nedenini sordum bana telefonunuz daha önce açılmış dendi halbuki telefonu 2 ay önce sıfır aldım ve kimseye de kurcalattırmadım teslim fişine yetkisiz işlem mevcuttur yazdı öyle bir şey yok ! telefonu İstanbuldaki akrabama appleye götürmesi için durumumu anlatması için kargolatacağım. Hakkımı nasıl savunabilirim ? Ne önerirsiniz ? şimdiden teşekkür ederim.

• Bunlar teknik servislerin klasik yalanları.Baktı,üstesinden gelemeyeceği/anlamadığı bir arıza var hemen bu yalanı söylüyorlar.Daha önce bu tip konuları çok açan oldu buraya.Durumu Apple'a bildirin.

Edit: Ayrıca kim 2 aylık garantili cihazı başka birine verip yetkisiz müdahale ettirsin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 26 Eylül 2017; 0:0:28 >
  • apple ı aradım durumu anlattım genpaya mail atıcakalrını söylediler ilgileniceklerini söylediler mail adresimi aldılar bakalım sonuç nasıl olur ?
  • Üstesinden gelemediyş yada anlamadığı bir arıza yok dostum

Cihazın içini açmak için bile apple dan özel ücretiyle cihazları satın alıyorlar ayrıca cihazlar apple ın belirlediyi testlere tabi tutuluyor kimse kafasına göre şu yada bu diyemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir deyseniz başarı teknik servisine gönderin. Bende önceki iphone 6 mı gönderdim 3 gün sonra yenisini verdiler.

• Aynısını bana apple storeda yaptılar, şikayet de ettim ama hiçbir işe yaramıyor. Aynı telefonu Brükseldeki apple storeda değiştirdim ve değişim belgesini de akasyadaki mağaza sorumlusuna verip müsait biyerine sokarsın artık diyerek çıktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mubinilker

apple ı aradım durumu anlattım genpaya mail atıcakalrını söylediler ilgileniceklerini söylediler mail adresimi aldılar bakalım sonuç nasıl olur ?

Yaklaşık 10 15 tane apple kıdemli birim temsilcileri aynı şeyi zırvalayıp durdular. Sert yapmadığınız sürece sorununuz çözülmeyecektir bilginiz olsun. Ben bi hata yaptım sizde yapmayın. Bu arada benim sorunum başkaydı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİR SERVİS REZALETİ DAHA !!!!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Genpa kvk teleservice bunlardan uzak durulması gerek, şikayetler gırla zaten bu firmalarla ilgili, Apple store veya Apple premium reseller servisleri tercih edilmeli herzaman.

Umarım sıkıntınız Apple store tarafından çözülür

• telefonun içindeki parmak izlerini dna yoluyla tespit ettirecem de hocam çalışanlarınızdaki parmak izi çıkarsa sizi yakacağım de benimde kozmetik olark 100/100 verdiğim cihazımı alt kasayı kırık çatlamış vidaları yalama olarak verdiler teslim almadan yollamıştım geçen sene :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 26 Eylül 2017; 13:27:13 >
  • arkadaşlar apple herhalde Türkiye’den vazgeçti artık. çünkü hatta bekleme inanılmaz boyutlara uzadı. kesinlikle garantiye vermeden önce cihazın sağlam olduğu ile ilişkin yazı istenmeli. sadece acemilik değil apple üst yönetimi ile alakalı diye düşünüyorum. yasal hakkınızı arayın. sonuçta 2 aylık cihazı açtırmak akla ve mantığa aykırı bir durum zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • frosty9 kullanıcısına yanıt
    Başarı servisine gidip durumu anlatsam yardımcı olurlar mı ?
  • frosty9 kullanıcısına yanıt
    attım hocam
  • Genpa dan kacinci sikayet konusu bu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipdeyim

• Ne adi esnafımız var , karaktersizler pislik insanlar

• Bende sıkıntılı cihazı pupaya verdim geçenlerde, sonra cihazda benim söylediklerimin dışında bir sıkıntı bulmuşlar onun için apple onarım merkezine gitti cihaz oradada hiçbir sorun görülmedi bana sağlam diye yolladılar. Aynı gün hiç telefonu açmadan genpaya kargo ile yolladım, orada bakıldı ve sorunlar görüldü cihaz değişti.

İkiside yetkili servis ikiside aynı işi yapıyor ve daha acısı apple onarım merkezine iki defa gitti cihaz ama onlar bile aynı kararı veremedi iki kere. Yani bu iş oradaki kişinin paikolojisine bağlı.

• Başka servisede verin orda baksınlar birde

• telefonumu dün başarı servisine teslim ettim bekliyorum
  • @frosty9 abimin tavsiyeleri ve yönlendirmeleri sayesinde cihazım değişmiş olarak ayın 5 inde başarı servisinden teslim aldım.

frosty9 abime burdan tekrar çok teşekkür ediyorum.
  • İstanbul'da genpaya geçen pazartesi telefonumu verdim ve 1 sorun olmasına rağmen sıfır cihaz gönderdiler 3-4 günde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.