Şimdi Ara

İphone spigen neo hybrid

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphone 5s spigen neo hybrid case kullanan varmı? Memnun musunuz, hangi rengi tavsiye edersiniz ? http://www.spigen.com.tr/iPhone-5-Case-Neo-Hybrid-Dante-Red,PR-342.html

Beyaz telefon için Kırmızımı Beyazmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psag -- 8 Haziran 2014; 1:45:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ben uzun bir süredir kullanıyorum. Aldığım en güzel kılıflardan biri. Telefonu çok güzel koruyor. Düştüğünde telefon asla zarar görmüyor, bir şekilde tam koruyacak şekilde dizayn edilmiş. Benim telefonum beyaz bu nedenle ben beyaz kenarlı olanını aldım. Arkası ve önü, duruşu muhteşem. Tek sıkıntısı bence öndeki siyah kısım. Telefon biraz büyük gözüküyor ama şıklık ve sağlamlık açısından hiç dereddüt etmeden alın derim. Ama size tavsiyem gittigidiyordan bakmanız. Ben ordan 45 TL'ye almıştım. Ama sahtelere dikkat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfkrt

Hocam ben uzun bir süredir kullanıyorum. Aldığım en güzel kılıflardan biri. Telefonu çok güzel koruyor. Düştüğünde telefon asla zarar görmüyor, bir şekilde tam koruyacak şekilde dizayn edilmiş. Benim telefonum beyaz bu nedenle ben beyaz kenarlı olanını aldım. Arkası ve önü, duruşu muhteşem. Tek sıkıntısı bence öndeki siyah kısım. Telefon biraz büyük gözüküyor ama şıklık ve sağlamlık açısından hiç dereddüt etmeden alın derim. Ama size tavsiyem gittigidiyordan bakmanız. Ben ordan 45 TL'ye almıştım. Ama sahtelere dikkat.

Saolun hocam bende beğendim güzel kılıf kullananlardan bilgi almak istedimöylediğiniz gibi çok sahtesi var piyasada ona dikkat edeceğimRenk konusunda kararsız kaldım sadece

• Cihaz uzay griyse Metal Slate tavsiyemdir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kullanıyorum çok memnunum telefon bel mesafesinden ekranın üzerinde düştü fakat sıkıntı yok ayrıca çok şık ve hafif bir kılıf uzay grisi ile petrol rengi kenarı olan güzel duruyor benimki o renk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdassun -- 8 Haziran 2014; 13:54:20 >
  • Abartmıyorum düşünce kap bile zarar görmüyor geçen şampiyonluk kutlamalarında telefon yaklaşık 2m den elimden düştü yerde bi kaç kere sekti ne telefon nede kap zarar gördü tek dezavantajı arkasının kolay çizilmesi

• Peki silver iphone a en iyi hangi renk gider ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psag -- 8 Haziran 2014; 14:56:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spigen iPhone 7 Plus Tough Armor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Silver da siyah kullanıyorum çok şık duruyor

• Bende de kırmızı olanı var. Şekil duruyo baya :))

• Cok guzel bir kilifmis cok hos duruyor :)

• mstfkrt kullanıcısına yanıt
    sahte satmayan 45tl ye link verir misiniz acaba? spg neo hybrid kırmızı düşünüyorum. Gold veya Beyaz iphone alacağım bir kaç güne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kongor

sahte satmayan 45tl ye link verir misiniz acaba? spg neo hybrid kırmızı düşünüyorum. Gold veya Beyaz iphone alacağım bir kaç güne

Hangi renk almayı düşünüyorsunuz ben renkte kararsız kaldım.

• psag kullanıcısına yanıt
    kırmızı; her ne kadar koyu fenrbahceli olsam dahi kırmızı rengini seviyorum siyah ve beyaz ile uyumunu. arabam da kırmızı zaten
  • quote:

kırmızı; her ne kadar koyu fenrbahceli olsam dahi kırmızı rengini seviyorum siyah ve beyaz ile uyumunu. arabam da kırmızı zaten

Bende kırmızı mı yolsa beyaz olanımı alsam diyorum. Kırmızı baya güzel duruyor

Beyaz kirlenmez mi, yani ikinci günü siyah siyah leke oluşmaz mı plastiğin üzerinde?

Bir de 70TL değilde orjinal satan 45TL'lik bir yer varsa hemen sipariş vereceğim; var mı öneriniz
  • quote:

Beyaz kirlenmez mi, yani ikinci günü siyah siyah leke oluşmaz mı plastiğin üzerinde?

Bir de 70TL değilde orjinal satan 45TL'lik bir yer varsa hemen sipariş vereceğim; var mı öneriniz

Bende orjinal o fiyatlara arıyorum bilen varsa burdan yazabilir D&R de 60₺ idi

• spiegen kılıf almıştım hatta baska bi konuda memnuniyetimi de belirtmiştim ama 2 hafta kullandıktan sonra kılıf bosluk yaptı. sarj aletini takında veya ustteki tusa basınca telefon kılıf icinde oynamaya basladı oyle farkettim. ekranı tutup yukarı asagı hareket ettirince telefon icinde geziyor. aldıgım yerle irtibata gectim gonderin değişimini saglayalım dediler bakalım gondericem ne cevap gelecek. almak isteyenlerin aklında bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SimoneKSK

spiegen kılıf almıştım hatta baska bi konuda memnuniyetimi de belirtmiştim ama 2 hafta kullandıktan sonra kılıf bosluk yaptı. sarj aletini takında veya ustteki tusa basınca telefon kılıf icinde oynamaya basladı oyle farkettim. ekranı tutup yukarı asagı hareket ettirince telefon icinde geziyor. aldıgım yerle irtibata gectim gonderin değişimini saglayalım dediler bakalım gondericem ne cevap gelecek. almak isteyenlerin aklında bulunsun.

Neo hybrid modelimi ?

Spigen SGP iPhone 5S / 5 Case Ultra Hybrid

ürün adı olarak bu geçiyor. sizin sorduğunuz ürün değil ama sonuçta marka her ürünü aynı kalite anlayışı ile üretir.
  • Sorularınızın bir kaçına yanıt vereyim.
    * Ben aylardır beyaz iphone 5 telefonum için Spigen Neo Hybrid kılıf kullanıyorum ve rengide beyaz. Yan taraftaki çerçeve polikarbon zaten kirlenmesi olanaksız. Kılıf muhteşem uyumlu.
    * Gelelim rengine, renk seçeneği kişiye göre değişir. Ama ben bir daha alsam beyaz iphone için gümüş çerçeveli olanı ya da beyaz çerçeveli olanı tercih ederdim.
    * Son olarak ürünü nerden alacağınızı söyliyeyim. Kılıfı ben yıllardır gittigidiyordan alıyorum. Satıcının profili eğer iyi ise ona güvenerek alırım. Şu ana kadar hiç pişmanda olmadım. Size tavsiyem gittigidiyordan İphone 5 Spigen kılıfları diye aratıp incelemeniz. Diyelim adamın profiline güvenmediniz o zaman da ürün gelince kutusunu görüp içinden çıkan orjinalldir kodunu spigen sitesinden doğrulatarak anlayabilirsiniz. Merak etmeyin sahtesi ile arasında inanılmaz fark var. Spigen telefonunuza tam uyumludur ve yandahi marka yazısı büyük yazar.
    * Size gittigidiyordan güvenilir bir kaç link vereyim. Aşağıdaki ürün kodlarını gittigidiyorun sitesinde aram kısmına yazarak buldurabilirsiniz.
    * Ürün kodları; 113949780 veya 114409157 veya 115815620 bu ürünü tercih edebilirsiniz.
    İnşallah yardımcı olabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfkrt -- 9 Haziran 2014; 21:22:11 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.