Şimdi Ara

İphone son cevapsız çağrı sayısını arttırmak (içeri !!!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
29.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi benim telefonda iphone 5 ios 6.1.4 var bu telefonda gelen son aramalar hep düne kadar gösteriyor bunu nasıl arttırabiliriz yani 4-5 gün önceki son aramayıda göstersin istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

iPhone Arama Kaydı Geçmişini Arttırma

iPhone'da son cevapsız çağrı sayısını artırmak, arama geçmişini uzatmak veya kendiliğinden silinen son aramaları geri getirmek isteyebilirsin. İşte bu sorunu çözmene yardımcı olacak birkaç yöntem:

• Ayarları Kontrol Et: Ayarlar > Telefon > Son Aramalar bölümüne giderek, son aramaların maksimum sayısını artırabilirsin.

• Telefon Uygulamasındaki Son Aramalar Listesini Temizleme: Telefon uygulamasında Son Aramalar sekmesine git ve "Tümünü Sil" seçeneğine dokunarak eski aramaları kaldırabilirsin. Bu, listede daha fazla son aramayı göstermenize olanak tanır.

• Üçüncü Taraf Uygulamalar: App Store'dan "Arama Kaydı Geçmişi Artırma" veya "Son Aramalar Koruması" gibi üçüncü taraf uygulamaları yükleyebilir ve bu uygulamaların son arama geçmişini yönetmene yardımcı olmasına izin verebilirsin.

• iTunes Yedeklemesi ve Geri Yüklemesi: iPhone'unu iTunes'a yedeklediysen, eski aramaları içeren bir yedekten geri yükleyebilirsin. Ancak, bu yöntem yalnızca son arama geçmişini değil, tüm iPhone verilerini de geri yükler.

• Operatörünle İletişime Geç: Bazı durumlarda, son arama geçmişi kendiliğinden siliniyorsa, operatörünle iletişime geçebilir ve sorunun çözülmesine yardımcı olup olamayacaklarını sorabilirsin.

Bu yöntemlerden herhangi birini denedikten sonra, son cevapsız çağrı sayısı artacak veya arama geçmişin uzayacaktır. Sorun devam ederse, cihazda bir yazılım hatası olabilir ve bir Apple yetkili servisine başvurman gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ne için lazım bu kardeş çok mu gerekli sanki!!!!!

Orijinalden alıntı: Quor

ne için lazım bu kardeş çok mu gerekli sanki!!!!!

Kardeş gerekli ki soruyol herhalde saçma sapan konuşmayalım

• boş boş işler yapma kardeş gerçeği neyse o kalsın !!!!
  • Saçma sapan konuşmayın başka seçenekler varsa önünüze konan yemeği yemek zorunda değildiniz. Sınırsız çağrı kaydı tutan bir tweak vardı ama hatırlayamadım google dan bir bakın. Bildirim ekranında ise ayarlardan bildirim ordan aramalarda gözüken çağrı bildirimlerinin sayısını arttırabiliyosunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: XAHMETX

İphone 4s ios 6.1.3 son 10 günün kayıtları var bende ayarlara fln baktım öyle bir ayar bulamadım stadart olarak göstermesi gerekiyor aslında öyle bi sıkıntıylaya karşılaşmadım hiç

Bende de aynen durum böyle. 20.5 in kayıtları var en son. Yaklaşık 11 günlük bir kayıt söz konusu.

Yardımcı olmak için ben de ayarları kurcaladım ama alakalı birşey göremedim.

• Kuaidialdi sanırım tweakin ismi ama jb yoksa artırmanız mümkün değil

Herkes Haddini Bilecek !
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RapiD_

Kuaidialdi sanırım tweakin ismi ama jb yoksa artırmanız mümkün değil

Dostum, arkadaş için 4-5 günlük gösterim yeterli imiş. Ben 4s kullanıyorum 5 ile bir fark varsa bilemem ama 11 günlük kayıtları gösteriyor. Dolayısıyla arkadaşta bir sorun var olarak gözüküyor. O normale dönse yeterli. Jb ye bir ihtiyaç kalmıyor.

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

Orijinalden alıntı: _RapiD_

Kuaidialdi sanırım tweakin ismi ama jb yoksa artırmanız mümkün değil

Dostum, arkadaş için 4-5 günlük gösterim yeterli imiş. Ben 4s kullanıyorum 5 ile bir fark varsa bilemem ama 11 günlük kayıtları gösteriyor. Dolayısıyla arkadaşta bir sorun var olarak gözüküyor. O normale dönse yeterli. Jb ye bir ihtiyaç kalmıyor.

Evet haklısınız ben anlamamışım tam olarak. Benim 4s varken de böyle bişey olmuştu ama benim ihtiyacım olmadığı için tınlamadım :) sonra jb için restore ettiğimde düzelmişti.

Herkes Haddini Bilecek !
  • Iphone 5 kullaniyorum ve carsamba sabahinjn kayitlari ( cevapsiz dahil) bulunuyor. Muhtemelen cagri sayisiyla alakalidir diye dusunuyorum liste

Jetta 2008 ve 2006 1.6 MPI Tiptronik , BURDAN

GOLF mk7 1.2 TSi Comfortline DSG, BURDAN
  • Ben gunde 100-150 gorusme yapıyorum ve bir onceli gunun cagrıları bile gorunmuyor. Gun olarak diil de cagrı sayısı olarak tutuluyor kayıtlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.