Bildirim
Iphone SMS yazma problemi..

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bunun ıcın baya sorunlu zor bı ıslem yapman gerekıyodu sss kısmında acıklaması var -
Ben de çok şikayetçiydim başında, o yöntemi uygulamak istedim ancak sonra biraz da zor gelince alıştım zamanla, hatta en çok yazılan kelimeleri de hafızasına kaydettiği için çoğu zaman işe de yaramaya başladı.. -
quote:
Orjinalden alıntı: bynedim
Ben de çok şikayetçiydim başında, o yöntemi uygulamak istedim ancak sonra biraz da zor gelince alıştım zamanla, hatta en çok yazılan kelimeleri de hafızasına kaydettiği için çoğu zaman işe de yaramaya başladı..
Evet o yöntem malesef bende olmuyor ben 1.0.2 kullanıyorum installerde kb diye bisey yok? -
ınstaller da tweaks bölümünde KB diye bir application var onu yuklerseniz auto correction ı kapatabilirsiniz. -
cihazi 1.12 e yukselt ve iworld patch i yukle tweaks 1.1.2 den..ben oyle yaptim ve sms sorunu duzeldi...iworld 1.1.2 patch i turkiye diye ayarla..sms okuma sorunuda duzeliyor -
quote:
Orjinalden alıntı: cematalay
ınstaller da tweaks bölümünde KB diye bir application var onu yuklerseniz auto correction ı kapatabilirsiniz.
Aynen bu sekilde yaptım bu sorunda halledılmıs oldu tesekkurler -
Arkadaşlar bende tweaks bölümünde sadece "Touch Calender Fix" Var baska bisey yok? -
quote:
Orjinalden alıntı: Deniz
Arkadaşlar bende tweaks bölümünde sadece "Touch Calender Fix" Var baska bisey yok?
-
comunity sources ü yükle ilk olarak ondan sonra 3 parti yazılımlar çıkacak. -
quote:
Orjinalden alıntı: bodrum
comunity sources ü yükle ilk olarak ondan sonra 3 parti yazılımlar çıkacak.
Allah razı olsun senden sonunda sayende hallettim herkes tweaks diyor ama en önemli bilgi suan senin verdiğin.. -
bişey değil deniz yardımcı olabildimse ne mutlu bana -
ben bişey sorayım tweaks 1.1.1 de kb2 var onu mu yükleyecez yoksa tweaks teki kb yi mi yüklememiz gerekiyor. Telefonumun versiyonu 1.1.1. -
quote:
Orjinalden alıntı: bodrum
ben bişey sorayım tweaks 1.1.1 de kb2 var onu mu yükleyecez yoksa tweaks teki kb yi mi yüklememiz gerekiyor. Telefonumun versiyonu 1.1.1.
Bende 1.0.2 var direkt kurdum bi sorun olmadı sonra settings'den keyboard bölümünden off yaptım simdi hatırlatma cıkmıyor sms yazarken.. -
teşekkürler deniz benim 1.1.1 sürümü herhalde ben tweaks 1.1.1 den kuracam ya. -
ya ben community sources ı yukledim ama yıne olmuo ya yapamıom hata veri o yardımcı olursanız sevinrm arkadaşlar -
quote:
Orjinalden alıntı: velicandemir
ya ben community sources ı yukledim ama yıne olmuo ya yapamıom hata veri o yardımcı olursanız sevinrm arkadaşlar
Merhaba community sources yükledikten sonra tweaks bölümünden kb ve kb2 paketlerini yüklemelisin? -
velicandemir installer da daha once hic program yukledinmi uninstall bolumunde hangi programlarin adi var birde bsdsubsystem yuklumu -
quote:
Orjinalden alıntı: Deniz
quote:
Orjinalden alıntı: velicandemir
ya ben community sources ı yukledim ama yıne olmuo ya yapamıom hata veri o yardımcı olursanız sevinrm arkadaşlar
Merhaba community sources yükledikten sonra tweaks bölümünden kb ve kb2 paketlerini yüklemelisin?
Kb ve KB2 nin ne farkı var bilen var mı??
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X