pm atıldı. |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
pm atıldı. |
almanyadan alınmış iPhone 8 Plus var. imeisi kapanacak 4 ay sonra. buna çözümünüz var mı? |
Merhabalar, elimde iphone 6 var icloudlu. Ne kadara çözülür? |
iCloud Kaldırma Servisi 8+ GSM Güncel fiyatları nedir ? Birde icloud işlemini kaldırma işlemini yaptırdık diyelim , telefona tamamen flash atılsa bile sıkıntı çıkartmıyor değilmi yani 1 seferlik ödeme ve ömür boyu sıkıntısız icloud kalkıyor ? |
iyi günler halil hocam elimde i phone 6 yurtdışı kayıtlı cihaz var eniştemin ama iclodunu hatırlamıyor açtırma imkanımız var mı hocam sizden cevap beklıyorum hayırlı çalışmalar, vazifeler inşallah |
geri dönüş yapıldı. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
kusura bakmayın hastamız vardı dönüş yapamadım. iphone 11 modeli için şu an icloud açma veya bypass etme servisi yok. checkra1n jailbreak eğer bu modeli desteklerse o zaman bypass mümkün olur. Şu an icloud kaldırma servisleri kapalı uzun süredir. Tekrar açılır mı ne zaman açılır bir bilgim yok. |
Merhaba Apple Watch 4 kırılır mı birde ücreti ne olur |
apple watchlar sim kartlı olanları kırabiliyor musunuz? ücret ne kadar? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
lost modda sıfırlanmış iphone 13 pro var ABD cihazı. Çözebilecek arkadaşlar mesaj atsın instagram: neversaytodi teşekkürler |
cihaz sahibine kilitlendi yazıyor. app store kimlik ve şifre yeri geliyor daha önce denenmemiş galiba. Hiç mi şansımız yok hocam? Kız arkadaşımın bana son kıyağı maalesef.. |
kurulum ekranında hocam. ülke seçme vs. wifi giriyorum iphone etkinleştirilemedi diyor. |