Şimdi Ara

iphone sim kartı görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
14.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba dün öğlen iphoneu restore ettim ardından pc kapandı elektrik gitti hattınızı takın tekrar itunestan bağlayın dedi telefon
    şimdi ise itunesu açtım fakat aldığım hata aynen şu
    "the sim card inserted in this iphone does not appear to" yani sim kartı görmüyor
    cıhazım 2 g ve att sım kılıtlı bunun aktıvasyon ekranını nasıl geçerim
    versıyonum 1.1.2

yardımcı olabilecek var mı ne yapmam gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alijohn -- 12 Nisan 2011; 0:52:53 >

• cihaz sim kilitlimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: axen

cihaz sim kilitlimi

cihazın üzeinde no sim card installed diyor
    restore ettikten sonra çıktı bu olay
    normalde kullanıyordum daha öncede kırmıştm telefonu kendi imkanlarımla ama bu ilk kez oluyor
  • Ciahzın anlaşmalı olduğu kartı takıp deneyin. Olmazsa 4.2.1 ve 4.3.1 için redsnowla jb yapın.
  • Kartı başka telefona takın şifreyi kaldırın birde öle deneyin.
  • Başka bir simkart denediniz mi?
  • arkadaşlar merhaba dün öğlen iphoneu restore ettim ardından pc kapandı elektrik gitti hattınızı takın tekrar itunestan bağlayın dedi telefon
    şimdi ise itunesu açtım fakat aldığım hata aynen şu
    "the sim card inserted in this iphone does not appear to" yani sim kartı görmüyor

yardımcı olabilecek var mı ne yapmam gerekiyor?

arkadasım oncelıkle gecmıs olsun ama sıze yardımcı olmamız ıcın gereklı bılgıler var bunları yazmanız gerekır
    ornegın cıhaz hangı turkıye cıhazmı yurt dısı cıhazmı modelı ne versıyon ne gıbı bunları yazarsanız mutlaka yardım alabılırsınız

buyuk ıhtımalle sızın cıhazınız yurt dısı cıhaz ve sım kılıtlı dıye tahjmın edıyorum sız bılgılerı yazın bızde yardımcı olalım saygılarımla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayara Sim kart Takmak
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar öncelikle ilginiz için teşekkürler normalde telefonu kırabiliyorum fakat böyle bişey ilk kez başıma geliyor farklı bi durum yani
    telefon yurtdışından gelmişti 4yıldır kullanıyorum kendi imkanlarımla yükseltmiştim dün dokunmatiği çalışmamaya başladı bende restore etmek istedim ve restore ederken pc de meydana gelen bu sorundan dolayı iphone kitlendi normalde simi takdığımda gelen çğrılara felan cevap verebiliyorum fakat menüye girip istediğimi yapamıyorum iphone menüsü açılmıyor yani ilginç bi durum bi yerde eşinede rastlamadım olayın
    ipsw buldm 1.0.2 yükleyim dedim bu seferde bricker çalışmadı orda takıldm bilmiyorum gerçekten ne yapcam
  • pm atdım
  • arkadaşlar cihazın modeli 2 g ve 1.1.2 aktivasyon ekranını nasıl geçerim yardımcı olabilecek var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: alijohn

arkadaşlar cihazın modeli 2 g ve 1.1.2 aktivasyon ekranını nasıl geçerim yardımcı olabilecek var mı

kardesım yapıcagın tek sey ıstanbuldaysan eger dogubanka gıdıp amerıka cıhazıysa at&t kartı almak 5 10 lıraya bulabılırsın att kartını taktıktan sonra aktıflesır..
  • Arkadaşlar Merhaba,

Benim Problemim de, Durup Dururken dün gece sim i görmemesi, ne yapacağımı şaşırdım 3GS 4,3,1 jb, Cydia güncellemelerini yapayım belki düzelir dedim derken kırmızı bir yazı gördüm Cydia ana sayfasında, başına böyle bir olay gelen bu yazıyı yorumlayabilir mi?

• Yazının devamı da şöyle

• Problem çözüldu o yazı ile ilgili birşey değilmiş, 4.3.2 e yükselttim telefonu jb gitti o ayrı biraz daha bekleyelim jb için.
  • 2g'de sorunsuz calisiyor mu yuklediginiz versiyon cihazda yavaslama oldu mu
  • vay be helal olsun size 4 yıldır aynı telefon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.