Şimdi Ara

IPHONE SES SEVİYESİ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , iphonumda müzik dinlerken (kulaklıksız) ses seviyesi resimdeki gibi oluyor ve ses çıkmıyor .
    Kulaklık taktığım zaman normal haline geliyor ve kulaklıktan ses geliyor . Yardım eder misiniz , şimdiden teşekkürler

IPHONE SES SEVİYESİ SORUNU

• Telefon sessizdedir. Yandaki ses düğmesini ve ses ayarlarını kontrol edin.
  • Temha555 katılıyorum, yandaki ses açma kapama tuşu hold tuşu kontrol et istersen
  • BEN resimde ses seviyesini gösteren bir çubuk göremedim???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Csher1903

BEN resimde ses seviyesini gösteren bir çubuk göremedim???

problemde o sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWazZ

quote:

Orijinalden alıntı: Csher1903

BEN resimde ses seviyesini gösteren bir çubuk göremedim???

problemde o sanırım.

ama arkadasın anlattığı gibi telefon sesizde olsa bile orada çubuk olması lazım. kimyedi len o çubuğu.

• Sesli veya sessizdeyken o cubuk yok . Sorun o arkadaslar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bugun bende 4s te de aynı şey başladı acaba gizli bir güncelleme mi yapıldı telefonlara anlamış değilim . cydia ile sorun çözülüyor ama jailbreak istemiyorum . tekrar ios 5.1.1 i kurunca yine aynı şeyi yaptı .
  • edit üzerine hızlı bir mesaj cekeyim hemen dedim ve çözümü anlatıyorum arkadaşlar . bimden bir diş fırçası alıyorsunuz kulaklık ve şarj yuvasını temizliyorsunuz . telefon düzeliyor :)) su an çözmüş durumdayım olayı :)))
  • Yok hocam olmuyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadasım merhaba, sorun donanımsal. ben diş fırçasıyla atlattım ama garantiliyse servise ver.
  • Telefonu power ve home tusu ile kapatip acin duzelecegini zannediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sorunun donanımsal olduğunu şu yönden düşünmüyorum . youtube de anlatılan bir video ya göre jailbreak yapılmış bir iphone a kurulan ifile kurulumu ile silinen bir dosya ile sorun düzeliyor . ama bu dosya sistemi nasıl etkiler bilmiyorum . ben yaptım oldu fakat tekrar orjinal 5.1.1 sürümüne geri yüklediğimde tekrar bozuldu . tahminimce bu yan sanayi dandik şarjlardan dolayı olabilir düşüncesindeyim . iyice bir temizle derim kapat aç yap bişeyler işte :))

http://www.youtube.com/watch?v=cJg7qp_TzqM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 454furkan -- 1 Eylül 2012; 0:48:14 >
  • Suya girdimi telefonun şarj kısmı? Şarja takınca ses çubuğu ortaya çıkıyor muydu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.