Bildirim
Iphone SE İçin Hangi Renk

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Iphone SE İçin Hangi Renk
(En Son Oy Tarihi: 7.7.2018)
Giriş
-
Oylamaya katılalım lütfen arkadaşlar. -
cevap veriyorum tabikide space grey gold ne la -
Rose gold kesinlikle. Ben olsam sahibindende 6s kovalarım kutusu açılmamış rose gold. Daha iyi ön kamera, daha büyük ekran, daha iyi touch id ve 32 gb depolama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fatalrhymer77
Rose gold kesinlikle. Ben olsam sahibindende 6s kovalarım kutusu açılmamış rose gold. Daha iyi ön kamera, daha büyük ekran, daha iyi touch id ve 32 gb depolama
Biri 1500 diğeri 2000 i buluyor :D Gerek yok o yüzden 6s'e -
quote:
Orijinalden alıntı: Scott Mary
quote:
Biri 1500 diğeri 2000 i buluyor :D Gerek yok o yüzden 6s'e
Siz bilirsiniz hocam se resmi satış fiyatı 2399 tl diye dedim1500 ise kaçırmayın derim:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Scott Mary
quote:
Biri 1500 diğeri 2000 i buluyor :D Gerek yok o yüzden 6s'e
Siz bilirsiniz hocam se resmi satış fiyatı 2399 tl diye dedim1500 ise kaçırmayın derim:)
3 aylık 2. el buldum 1450'ye anlaştık almış bulunmaktayım :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X