< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
in the mouth of madness
|
Şirket telefonu olarak kullanıyorum da kamerası çok kötü geldi ya. Evde bir de alarm telefonu olarak 6s var, hız dışında bir fark yok. Kamera bile neredeyse aynı. Bu telefonun ana kamerası tam olarak hangi modele denk geliyor? iPhone 11 filan çok daha iyi çekiyordu sanki. |
Arkadaşlar merhaba, Pil yüzde 20'nin altına düşünce bazı sorunlar yaşıyorum diye tahmin ediyorum. Özellikle pil %6'yken izlediğim şeyleri sesi düşüyor, gelen aramalarda karşı tarafın sesi az geliyor. Bu pil yüzdesiyle alakalı mıdır yoksa cihazda anakart-işlemci gibi sorunlar olabilir mi? Yenilenmiş olarak aldığım cihaz, bu hafta iade etmek için son haftam. Bu normal değil diye yorumluyorsanız iade edeceğim. Iphone 11 - Iphone 14 kullandım 3-4 sene boyunca. Böyle bir şey yaşamadım. |
in the mouth of madness
|
İzlenenler için tamam ama telefon görüşmesi için bunu yapar mı yoksa bir anormallik olabilir mi hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
2,5 yıllık SE 3 pil kapasitesi %84 gösteriyor, geçen sefer bende de medya sesini kıstı geri açamadım ama öyle %20 altına bile düşmemişti şarjım. 5-10 dk geçmedi tekrar kontrol ettiğimde eski haline dönmüştü telefon. Ayrıca çok fazla kasmaya başladı sözde "IOS kasmıyor yeaaa" denirdi öyle bir kasıyor ki bazen 5 saniye kadar gecikmeli tepki veriyor açık ekrandayken. Kapalı ekranda tepki vermediğini de çok kez gördüm. Depolama alanı %30 civarı boş ayrıca. SE 4 bekliyorum ancak işime gelmezse Samsung S serisine yönelmeyi planlıyorum |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |