Şimdi Ara

iPhone SE 16GB kullan arkadaşlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yıllardır samsung-htc kullanan biriyim şu an htc one m8 kullanıyorum.ama artık iosu denemek istiyorum.fiyat konusunda iphone se bence normal seviyede gibi şu anda olmasada seneye alınabilir bi fiyata düşer bence.şu an 16 gb olan 1900 tl seviyesinde acaba bize telefon hafızasından ne kadar kalıyor 10 gb falan mı ?? neyse benim asıl merak ettiğim iphone se kullanan arkadaşlar telefonları hakkında ne söyleyebilirler.mesela ben gün içinde maksimum 1-2 saat nette takılırım o da twitter,instagram olur müzik çok dinlemem.fazla da telefonla konuşmam.selfie meraklı sürekli foto çeken biride değilimdir.yani bi çok yerde bataryası ve ön kamerası kötü denmiş.sizce benim kullanma şeklimle bir günü çıkarırmı.2 gün bile olur diye düşünüyorum ben ama

• Buralarda takip ettiğim kadarıyla çoğu kişi bataryadan memnun, 6-7 saat civarı kullanım süresi alıyorlar.
    Ön kamerası gayet yeterli, iPhone 6s kadar iyi degil ama iPhone 6 kadar iyi.
    iPhone SE'nin fiyatı uzun bi süre bu civarlarda kalır. Çünkü bu tarz başka bir model üretmez Apple.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.McManaman -- 11 Temmuz 2016; 18:31:34 >
  • Hiç bir uygulama yüklemeden ilk hali ile iOS 9.3.2 de 11,4 GB yer vardı. Fakat günümüz şartlarında artık yetersiz. Arka kamera 4K çekiyor. Bunu da boşver Facebook uygulaması bile 100 küsür mb a çıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir hafta oldu alalı 16 gb benim ki de ön kamera evet biraz vasat ama iş görür. Şarja gelirsek 8-9 saat alıyorum. 2 günde 1 şarj ediyoruz gayet güzel şarjı.

• S.McManaman kullanıcısına yanıt
    Bence seneye kadar 100 tl civarinda bi dusus olur yinede

• Facebook androiddede ayni bu yuzden silemedigim icin devre disi biraktim sarji arka planda kullanmasam bile goturuyor.kullanmadigim ve silemedigim uygulamalari devre disi birakarak baya bi sarj tasarrufu ve performans konusunda iyilestirme oldu

• NeYaşAMAMa N kullanıcısına yanıt
    Şarja gelirsek 8-9 saat alıyorum. 2 günde 1 şarj ediyoruz demisin.sarji 9 saatte sifirlaniyormu.yoksa 2 gun yetiyor mu tam anlamadim.benim kullanim seklimi yukarda anlattim sence ben alsam 2 gun yeter mi batarya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone Se 2
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana kalırsa 16 GB telefon almayın ileride sorun yaşayacaksınız. Tabi ben bilgisayara yedeklerim fotograflarımı, videolarımı diyorsanız yeter.
    SE modelini boyutundan dolayı değilde fiyatından dolayı tercih ediyorsanız tercih etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dostoviski1

Şarja gelirsek 8-9 saat alıyorum. 2 günde 1 şarj ediyoruz demisin.sarji 9 saatte sifirlaniyormu.yoksa 2 gun yetiyor mu tam anlamadim.benim kullanim seklimi yukarda anlattim sence ben alsam 2 gun yeter mi batarya

8 saat kullanımda 40 - 45 saatte beklemede. 2 gün rahat şarja takmazsın.

• NeYaşAMAMa N kullanıcısına yanıt
    hee anladım.8-9 saat normal kullanırsam.gecede açık bi şekilde stand by konumunda kalırsa 2.günüde çıkarır diyosun yani doğrumudur.peki telefona müzik atarken misal itunes kullanırlıyormuş.50 tane şarkı attım diyelim.sonra başka gün taktım 5 şarkı atınca sadece son attığım şarkılar olup.eski şarıkar gidiyormuş bu doğrumu.yada doğru dosya aktarma şekli nasıl heralde mantıklı bi yolu vardır.
  • iPhone 6SPlus 64Gb kullanıyorum . İnanılmaz video / resim çekiyorum ve telefonu gercekten kullanıyorum

GTA SA / Vice City / Real Racing / Asphalt gibi oyunlsr yüklemeden önce normal kullanımda +10-12 saatt kullanım ömrü gordüm , hatta şuan düşük pil moduyla kullanıyorum .

Şarj %5 ve resimde kullanımı ekliyorum .
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarjinaLs -- 11 Temmuz 2016; 23:32:26 >

• TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    yalnız ben 6s plus almıycam bütçemi aşırı derecede aşıyor :) ama yinede sağol verdiğin bilgiler için.6s plus şu an bence piyasadaki en iyilerden zaten fazla söze gerek yok.ben 2000 tl altında bütçeme uygun donanıma sahip batarya konusunda da normal olabilicek. kasma donma takılma olmayan bi ios almak istiyorum bu ya 5s yada se olacak.biraz daha inerse se alınabilir fiyata düşünce onu alıcam büyük ihtimal.
  • Bu telefonu kucuk ekran sevenler için yaptılar biraz da. Bunun bilincinde hareket etmek lazım. Ucuz diye alırsanız ekranını küçük diye şikayet etmeye başlayabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baratyası yeterince güzel
    Kimse konuşmasın 4 inç ekranda bu batarya harika
    11 gb kalıyor
    Kesinlikle al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sizin gibi ikilemde kalmıştım acaba 5s mi se mi diye 4.7 inçlik sony m4 aqua dan se ye geöiş yaptım.Evet ilk başta küçük ekran olmasını biraz yadırgıyor veya diğer büyük ekranlı telleri elinize aldığınızda "Bu ne yaa" dedirtebiliyor.ama küçük olması cebinizde taşınması ve tek elle kontrol konusunda avantaj sağlıyor (en azından benim için) anladığım kadarıyla pcye yedekleme yapmadıktan sonra ilerleyen zamanlarda 16gblık olan modeli(bende 16gb modeli var) yetmeyecek gibi duruyor.
    10 gblık boş bir alanla kullanıma başlanıyor.şarj konusunda m4 aquadan daha fazla memnun etti beni cihaz.7-8 saat civarında kullanım süreleri sunabiliyor. 5s fiyat olarak daha cazipti fakat pil performası ve daha eski bir model olduğundan se yi tercih ettim ve memnun sayılırım.Tavsiye ederim imkanınız varsa 64gblık modelini almanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajmel Efkar -- 12 Temmuz 2016; 23:36:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

iPhone 6SPlus 64Gb kullanıyorum . İnanılmaz video / resim çekiyorum ve telefonu gercekten kullanıyorum

GTA SA / Vice City / Real Racing / Asphalt gibi oyunlsr yüklemeden önce normal kullanımda +10-12 saatt kullanım ömrü gordüm , hatta şuan düşük pil moduyla kullanıyorum .

Normal şartlarda bunu alman mümkün değil. Telefonu şarjda kullanırsam bende o süreyi yükseltirim. Sen sanırım sarjda kurcaladın.

Telefonun maksimum vereceği ekran süresi 8.5 saattir.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdiozgor

quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

iPhone 6SPlus 64Gb kullanıyorum . İnanılmaz video / resim çekiyorum ve telefonu gercekten kullanıyorum

Normal şartlarda bunu alman mümkün değil. Telefonu şarjda kullanırsam bende o süreyi yükseltirim. Sen sanırım sarjda kurcaladın.

Telefonun maksimum vereceği ekran süresi 8.5 saattir.

Merhaba .

iPhone kullandınız mı veya kullanıyor musunuz bilmiyorum ancak şu bilgiyi sizle paylaşmak isterim .

Eğer cihaza şarj baglasaydim , hemen aşağıda " Bu iPhone tam doldurulduktan sonra prize takıldı " yazardı ...

Şuan ki son durumu paylaşayım hemen

Bakın değilim ki %85'ten sonra şarja koydunuz o dakikadan sonra ekran süresi işlemeye başlar. Yani sizin bu aldığınız değerler yüksek normal değil.. Bir de kullanım önemli sadece ekranı açık tutarsak 12 13 saat bile alırız. Benim söylemeye çalıştığım standardı 8, 8 buçuk saat

• quote:

Orijinalden alıntı: erdiozgor

Bakın değilim ki %85'ten sonra şarja koydunuz o dakikadan sonra ekran süresi işlemeye başlar. Yani sizin bu aldığınız değerler yüksek normal değil.. Bir de kullanım önemli sadece ekranı açık tutarsak 12 13 saat bile alırız. Benim söylemeye çalıştığım standardı 8, 8 buçuk saat

Anlıyorum ve mutabık olamayacağımıza da inanıyorum şu durumda :)

Ben şarj sürem ile gerçekten mutluyum , batarya olarak iPhone 6S Plus'ı herkese önerebilirim . Hatta kullanan arkadaşlar varsa , onlar da burada batarya kondisyonlarını paylaşabilirler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Bataryanın standardi budur. Tabi buna ulaşmak zordur, efektler açık, yenileme açık vs. Bunlarla bu sureleri alamazsınız:))[simage]
    [/simage][simage]
    [/simage]

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.