Şimdi Ara

İphone Sadece Gösteriş vs Diyenler Gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben link atmıyorum ben atarsam bi bahane bulacaksınız o yüzden siz kendiniz yaparak öğreneceksiniz apple nin neden apple oldugunu.

İphone 6s 2015 Eylüle tanıtıldı

Samsung s8 2017 Mart

Bakın ip7 ile kıyaslamıyorum bile sizi çok üzmemek için

Şimdi youtube ye girin 6s vs s8 diyerek istediğiniz karşılaştırma videosunu izleyin hatta bende değerleri veriyim
    ip7 1.43 dk
    6s 2.26 dk
    s8 2.45dk

Şimdi sadece yermek olmak S8 inde ip7 karşısında ki + sı ki önemli bir + bence ekranı ÇOK daha parlak ve kaliteli. ama sadece bu başka bi + yok

Demek istediğim 2015 de 6s alan birisi hala androidin en iyi son modelini tokatlıyor buda Apple ın Apple olmasının nedeni.

ip6 ile s8 kapışmasını izlemedim onada bakacam şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PresidentBerke -- 22 Haziran 2017; 13:58:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ah be berkecim bende 7 128 gb kullanıyorum ama sen herşeyi uygulama açma mı zannediyorsun..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Symbol 1.5 dCi

Nikon D7500 &amp; Canon 7D Mark iii
  • Hauntedd kullanıcısına yanıt
    çok daha hızlı

kamera olarak aynı hatta ip7 daha iyi

daha ne kaldı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ah aciyorum sana sadece yanlis yere acmissin git android forumuna ac da egonu tatmin et 😂

bence s8 i beğeniyorsunuz ki bu kadar uğraşıyorsunuz tabi siz de haklisiniz 2017 yılında bile o berbat kasa ekran orani ile s8 e bakip da bu kötü deyip kötülemeniz sonra kendiniz acutmaniz da gayet normal 😀😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crazy Goat -- 22 Haziran 2017; 19:47:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    daha 6s e yetişememiş s8 e mi zuhahahhahahaha

yazık lan iyiki ekran kasa oranı artmışta zamzungcular avunacak bişey bulmuş zuhaja

bu arada elimde ki cihazın ikinci eli sıfır s8 ediyo zuhahHah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PresidentBerke -- 22 Haziran 2017; 20:38:1 >

Herşey tasarım DEĞİLMİŞ!

adam yapmis iyi bir tasarimli telefin satiyor istedigi fiyata iphone daha pahali ne ozelligi var ki arti daha hizli sarji yok hahah dogru mobil veri yolu kisayolu ve dosya yoneticisi ile devrim yapmistiniz hizli sarj geitirip ya da kablosuz saej getirip. ir daha devrim yaparsiniz (!)

komiksin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Frankdal

S8 kamerada, tasarımda, inovasyonda açık ara daha iyi uygulama açılış süreleri neyi belirliyor anlamıyorum.

S8 2 yıl sonunda kaça satılır iphone7 kaça satılır
    android telefonlar para yapmıyor tamamen ölü yatırım
    GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE
  • Samsung güzel cihazlar çıkarıyor olabilir ama kullanıcısını rezil ediyor. Note 4 çıktıgında gidip direk almıştım ilk kez iphone alıcakken son anda karar değiştirip almıştım birde. Forumun Note 4 ana konusunu takip edenler de hatırlar belki android 5 çıktı lg g2 ye bile gelmişti ama bizim cihazlara 6-7 ay sonra gelmişti. Bu hatırladıgım örnek 1 sene dayanabildim gittim 6s aldım. Bi mağazaya girdigimde telefon incelemiyorum bile artık. Apple ürünleri aynı ara yüz aynı tasarım zaten android cihazlarda da gözüm kaymıyor dokunasım gelmiyor. İşin özü iPhone candır:)

Orijinalden alıntı: Hauntedd

Ah be berkecim bende 7 128 gb kullanıyorum ama sen herşeyi uygulama açma mı zannediyorsun..

Hep bu berkeler canlar zaten

İphone Sadece Gösteriş vs Diyenler Gelsin

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

bence s8 i beğeniyorsunuz ki bu kadar uğraşıyorsunuz tabi siz de haklisiniz 2017 yılında bile o berbat kasa ekran orani ile s8 e bakip da bu kötü deyip kötülemeniz sonra kendiniz acutmaniz da gayet normal 😀😁

S8 değil Android hiç bir cihazı kendi adıma kullanmam. iPhone 7 var ve yeni modeli cıkınca yeni modeli alacam. İşim olmaz Androidle
  • Benim yorumumu silmişler Yorumumda samsung s6edge + 'ın bile iphone'dan iyi oldugunu , 7-8 'in daha da iyi olduğunu söylemiştim. İphone 7 plus kullandığımı ve bunu objektif olarak değerlendirdiğimi anlatmaya çalıştım. Kasa kalitesi , Kamera ve bir çok özellik malesef iphone'dan daha iyi samsung'un s serisi işin aslı iş sadece yazılımla olmuyor. Neyse aldık iphone yapacak bir şey yok. yalnız yazdığım yorumun neden silindiğini anlamadım. Benim iphone 7 plus'ımın olmadığını mı düşünüldü öyle havadan attığımı mı sandılar yoksa yedirip yedirememe durumu mu çözümleyemedim.
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • Böyle bir konunun açılma amacı ne olabilir; bir şeye para verdi diye ve o verdiği parayı kolay vermemişse sürekli o aldığı şeyi övme , en iyisi olduğunu vurgulama ihtiyacı mı ? Yoksa appleın üzerinde muhteşem çalışılmış algı operasyonlarının ve reklam çalışmalarının düşünme yetisi ortalama olan birinin üzerinde bıraktığı etkinin bir sonucu mudur ?
    Abd mali bir telefonu can siparhane savunan,digerlerine çamur atmaya çalışanlara aciyorum bir telefona sahip olduklari icin kendilerini bir şey saniyorlarki bu onun ne kadar zavalli oldugunu gösterir

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.