Şimdi Ara

İphone Saati 1 saat ileri alırmı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
5.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler arkadaşlar. Yarın sabah erken kalkmam lazım alarmı kurdum ama saati şimdiden kendimmi alayım yoksa iphone kendi otomatik olarak alırmı? Kendim alırsam sanırım birde otomatik iphone alır 2 saat ileri gitmiş olur :)

• bende erken kalkacağım, fakat saate dokunmadım kendisi ileri alıyordur herhalde

ileri alsan bile 2 saat ileri alma gibi bir durum olmaz
  • Ayarlar /Genel/Tarih ve saat/ Otomatik ayarla tıkla kendi alır.
  • evet alıyor hocam gelecek saat uygulamasında tekrar soru soracaklar açısından cevaplamak uygun olur düşüncesindeyim.
  • adı üzerinde akıllı telefon kendi işini kendi hallediyor kasmayın kendinzi :D
  • Kendi otomatik alıyor
  • Her sene,
    İleri-Geri saat uygulamasında böyle konu açılıyor
    İpad de,iphone'da otomatik alıyor.
    Alışalım artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 12 KAÇ YIL GİDER
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

İyi geceler arkadaşlar. Yarın sabah erken kalkmam lazım alarmı kurdum ama saati şimdiden kendimmi alayım yoksa iphone kendi otomatik olarak alırmı? Kendim alırsam sanırım birde otomatik iphone alır 2 saat ileri gitmiş olur :)

beethoven beste yapabilir mi?
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. İleri aldığını biliyorum o kadar cahil değilim :) Benim öğrenmek istediğim alarmı kurarken normal saate göre kurdum , ama gece 1 saat ileri alınacağı için sabah alarmın bir sapıtması olabilirmi diye düşündüm ama olmadı yeni saate göre çaldı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.