Şimdi Ara

Iphone Ringtone Maker Yardım!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
8.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iphone ringtone maker ile istediğim melodiyi yapıp send to iphone diorum, melodi iphone'a gönderilip işlem tamamlandı falan yazıyor hatta programda telefona gönderildiği de gözüküyor o kutuda ama iphone da bi türlü melodiyi bulamıyorum, bunun değişik bi yolu mu wardır bi yardımcı olsanız...

• ya bu ringtone maker'ı nerden bulup indirebiliriz. forumda bulamıyorum bir türlü...
  • onur gönderme işlemini yaparken itunes açık olması lazım melodiyi zil sesleri menüsüne gönderiyo ayrıca bana bu programın key i lazım olan varsa eklerse sevinirim key siz proyu ekliyorum

http://www.dosyaupload.net/download.php?file=977395
  • tam tersine iphone ringtone maker dan zil sesi yapıp yollarken itunes KESİNLİKLE KAPALI olması gerekir. zil seslerini goremiyorsan programın crack lı olmamasından kaynaklı olabilir. programı cracklayıp full sürüm de kullanırsan zil seslerin basarıyla gonderilir. ayarlardan zil seslerine girip secebilirsin;)
  • Belki anlatacağım yöntem bulunmuştur ama hiç Ringotne Maker la fln uğraşmadım sinir etti zaten
    Yapacağın işlem çok basit.Öncelikle melodi yapacağın dosyayı iTunes programında listene taşı ve dosyaya sağ tuşla tıklayarak ''Convert to Aac'' seçeneğini seç.Program convert işlemini bitirdikten sonra altta aynı dosyanın aac uzantılısını greceksin.Aac uzantılı bu dosyaya sağ tuşla tıkla ve ''Copy'' seçeneğini seç.Ve Masaüstünde boş bir yere yapıştır de.Daha sonra Belgelerim klasörünü veya herhangi bir klasörü aç.Yukarıdaki menüden Araçlar > Klasör Seçenekleri > Görünüm 'e gel.6.sırada Bulunan
    -Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seçeneğinin yanındaki tiki kaldır.ve masaüstüne yapıştırdığın dosyaya gel.Uzantısının M4A oldugunu göreceksin.Onu m4r haline getir ve iTunes'ta RİNGTONES seçeneğini seçip buraya sürükle bırak yöntemiyle taşı.Listede yer aldığını göreceksin.Daha sonra İphone'a sync et
    Bu kadar basit.Off amma anlatmışım ha uzayıp gitmiş kusura bakmaAma Ringtone maker dan daha etkili bi yöntem.Tarafımdan denendiKolay gelsin...

• m4r haline getir demişsin onu nasıl yapıcazz
  • quote:

Orjinalden alıntı: olkancan

Belki anlatacağım yöntem bulunmuştur ama hiç Ringotne Maker la fln uğraşmadım sinir etti zaten
    Yapacağın işlem çok basit.Öncelikle melodi yapacağın dosyayı iTunes programında listene taşı ve dosyaya sağ tuşla tıklayarak ''Convert to Aac'' seçeneğini seç.Program convert işlemini bitirdikten sonra altta aynı dosyanın aac uzantılısını greceksin.Aac uzantılı bu dosyaya sağ tuşla tıkla ve ''Copy'' seçeneğini seç.Ve Masaüstünde boş bir yere yapıştır de.Daha sonra Belgelerim klasörünü veya herhangi bir klasörü aç.Yukarıdaki menüden Araçlar > Klasör Seçenekleri > Görünüm 'e gel.6.sırada Bulunan
    -Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seçeneğinin yanındaki tiki kaldır.ve masaüstüne yapıştırdığın dosyaya gel.Uzantısının M4A oldugunu göreceksin.Onu m4r haline getir ve iTunes'ta RİNGTONES seçeneğini seçip buraya sürükle bırak yöntemiyle taşı.Listede yer aldığını göreceksin.Daha sonra İphone'a sync et
    Bu kadar basit.Off amma anlatmışım ha uzayıp gitmiş kusura bakma Ama Ringtone maker dan daha etkili bi yöntem.Tarafımdan denendi Kolay gelsin...

bu yöntem çok daha uzun bi yöntem, İpnonedestek arkadaşımızın söylediği gibi itunes kapalı olmalı.
    yolladığın melodi setting\sounds\ringtone a yollanacak ve en üstte custom olarak bi yerde saklayacaktır.
    bu arada melodiyi yollarken iphonea dokunmazsan ii olur çünkü sync ederken slide to cancel diyor belki onu yapmşsındır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ipod touch hep dfu mod !!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahlas1903

m4r haline getir demişsin onu nasıl yapıcazz

uzantı göründüğü zaman sağ tuşla tıklayıp yeniden adlandır deyip a yerine r yazıcaksın
  • eger program lisanssız kullanıyorsan sadece 3 hak tanıyor sonrasında silip kursan bile calısmıyor key istiyor haberiniz olsun en sevdiginizi atın icine sora pisman olmayın bu arada sonra itunes de sync edince melodiler gidiomus yine diye duydum ama kendim kullanmadım bilmiorm
  • http://forum.iphoneturkey.net/zilsesini-degistirecek-yada-artiracak-t-197.html

ringtonemaker için buraya bakabilirsiniz buraya nasılsa yazamam direk linki ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapsound
    bu arada sonra itunes de sync edince melodiler gidiomus yine diye duydum ama kendim kullanmadım bilmiorm

Evet bunu bende duydum, bunun gerçeklik payı nedir acaba? Yeni zil sesini telefona yolladıktan sonra orjinal melodiler gidiyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sylargray

quote:

Orjinalden alıntı: rapsound
    bu arada sonra itunes de sync edince melodiler gidiomus yine diye duydum ama kendim kullanmadım bilmiorm

Evet bunu bende duydum, bunun gerçeklik payı nedir acaba? Yeni zil sesini telefona yolladıktan sonra orjinal melodiler gidiyor mu?

Hayır tabiki deOrijinal melodilerin üstünde yeni bir menü açılıyo sync ettiğinde

• benim de bu konuyla ilgili bikac problemim var. normal itunes kullanarak bi sarkiyi m4r yaptim itunes da ringtones die bi klasor gozukmuodu bende nasil yaptim anlamadim sonunda acildi icinde de yaptigim doysa gozukuo sync de ettim ama o dosyayi iphone da goremiorm. ayrica itunes da iphone u secip ringtones sekmesine geldiimde sync ringtones dediimde iphone daki her turlu muzik video silinecek diye uyari veriyor tamam dedigimde de gercekten hersey silindi. iphone ring tone maker programiyla da yapmaya calistigim zaman sadece soylediim kismi kesip mp3 formatinda dosya olusturuyor send to iphone dedigimde gondermiyor. bunlar hakkinda yardim edebilir misiniz?
  • cevap verebilecek kimse yok mu?
  • arkadaşlar dosya uzantısını m4r olarak çevirdikten sonra winscp kullanıyorsanız eğer library/ringtones bölümüne sürükleyerek atın ve daha sonra cihazı kapatıp açın... %100 başarı
  • Bu programda 30 saniyeden daha uzun ringtone yapamıyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz?
  • valla ben ringtone maker kullanmıyorum zira winscp ile çok daha kolay ve sorunsuz oluyor...istediğin uzunlukta da atabiliyorsun,önemli olan senin melodiyi m4a ya çevirirken çalmasını istediğin zaman aralıklarını belirlemek...winscp ile full atabilirsin
  • arkadaslar ben iPhoneRingToneMaker kurdum ama key numarasını gıremedım daha dogrusu sormadı o yuzdende zıl sesısı ayarlıyamıyorum bılgısayarımı degıstırdım eskı bılgısayarımda cok guzel kullanıyordum yanlıslıklada zıl seslerımı sıldım kafayı yıycem bılen varsa yardım etsın program kurulduktan sonra nerden key numrasını gırebılırız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.