Şimdi Ara

iphone requires your passcode after restarting

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • babam sıfır bi iphone 5 getirdi daha üstünde jelatinleri falan duruyordu. telefonu açmak istediğimde ''iphone requires your passcode after restarting'' diye bi yazı çıkıyor ve şifre istiyor. bunu nasıl açabilirim? şu an itunesten recovery moduna aldım güncelleme yapıyorum faydası olur mu?

• telefonu açmam lazım yok mu çözümünü bilen?
  • Demek sıfır değil açılmış ve güvenlik parolası koyulmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: addostylo

Demek sıfır değil açılmış ve güvenlik parolası koyulmuş

evet hocam öyle yapılmış galiba. bunu sıfırlamanın bi yolu yok mu peki
  • Telefonu DFU moduna al ondan sonra pc'ye itunes'a bağlayıp restore et.

• addostylo kullanıcısına yanıt
    hocam dfu moduna alıyorum itunes yeni sürümü indirmeye başlıyo sonra telefon kendiliğinden açılıyor ve indirme duruyo. şu an 8.1.2 ipsw indiriyorum bunu yüklesem olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahankazim -- 11 Aralık 2014; 0:08:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahankazim

hocam dfu moduna alıyorum itunes yeni sürümü indirmeye başlıyo sonra telefon kendiliğinden açılıyor ve indirme duruyo. şu an 8.1.2 ipsw indiriyorum bunu yüklesem olur mu?

Malesef itunes üzerinden restore yapınca son sürümü yüklüyor. 8.1.2 yüklerseniz olur, tabi bunların üzerine icloud sorunu yoksa.
    icloud sorunu olup olmadıgını icloud.com/activationlock adresinden bakabilirsiniz. Icloud aktivasyon kilidi açıksa aldıgınız yere iade edin bence. icloud aktivasyon kilidi kapalı ise o zaman itunes üzerinden yeni sürümü yüklerseniz sorununuz hallolur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam sadece 4 haneli bi şifre soruyo bana. kontrol ettim etkinleştirme kilidi kapalı diyor
  • quote:

hocam sadece 4 haneli bi şifre soruyo bana. kontrol ettim etkinleştirme kilidi kapalı diyor

Bu durumda itunes üzerinden restore yaparsanız iphone'u kullanmaya başlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smilyben

quote:

hocam sadece 4 haneli bi şifre soruyo bana. kontrol ettim etkinleştirme kilidi kapalı diyor

Bu durumda itunes üzerinden restore yaparsanız iphone'u kullanmaya başlayabilirsiniz.

hallettim hocam teşekkür ederim. sorunsuz çalışıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.