Şimdi Ara

Iphone-PC Bluetooth Senkronizasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazım Iphone 4 Bilgisayarım Macbook. Fakat bi türlü ikisi arasında Bluetooth bağlantısı sağlayamadım. Bu Iphone'un bluetooth'u bi işe yaramıyor mu ? Başka telefonlar (nokia vs.) Mac'e sorunsuzca bağlanıp veri alışverişi yapabiliyor denedim hiçbir sorun çıkmadı. Fakat Iphone'u bağlayamıyorum. Var mı bunun bi yolu yordamı ? Yardımlarınız içiin teşekkürler..

• Up..
  • Bildiğim kadarıyla icihazların bluetoothu sadece headset ve hoperlör amacıyla kullanılıyor.(Airdrop haricinde). Kablosuz bağlantı için wifi var. iTunesdan seçerseniz aynı wifide oldukları sürece otomatik bağlanır ve senkronize olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Honanım Daber

Bildiğim kadarıyla icihazların bluetoothu sadece headset ve hoperlör amacıyla kullanılıyor.(Airdrop haricinde). Kablosuz bağlantı için wifi var. iTunesdan seçerseniz aynı wifide oldukları sürece otomatik bağlanır ve senkronize olur

Aynı zamanda wifi üzerinden müzik atıp yedeklemede alabilirsiniz. Ayrıca bluetooth yerine çok daha hızlı veri iletişimi yapabilirsiniz. Sadece yazılım güncelleme ve format atamazsınız, bunların haricinde her şeyi wifi üzerinden yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ipad bluetooth ses aktarma
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.