Şimdi Ara

iPhone -Pc bağlantısı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iPhone'u mu bilgisayara bağlamak konusunda baya sıkıntım var...Normal winscp yi kablosuz internetim olmadığı için kullanamıyorum...usbwinscp nin 3.1.2 sürümü yok...daha önce bilgisayara kurup başarıyla kullanıp işimi gördüğüm iPhone Browser programı artık çalışmıyor.Windows hata veriyor.. Ben de 2 gün önce Pc suit'i indirdim.O gün kullanabildim, fakat ertesi gün yine windows hata verdi ve programı açamadım.Bunların dışında bir program var mı kullanabileceğim(ki sanırım pek kalmadı artık zira ifunbox ı da kurup çalıştıramadım).daha önemlisi bu windows hata mesajlarının sebebi nedir.Yardımcı olusanız sevinirim...

Not:Tüm bu sorunlarımı ayrı ayrı forumlarda aradım DH de dahil.Fakat işe yarar bir çözüm bulamadım, bu arada net.framework 3.5 yüklü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin9103 -- 16 Ekim 2009; 17:39:22 >

• sisteminin ne oldugunu bilmiyorum... bir ara bende cok sorun yaziyorumda google arattim ve sorunsuz bir iphone browser bulmustum... msn ekle sana gondereyim bide onu dene....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc remote 2 telefon bağlama
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.