Bildirim
iPhone OS gitti, iOS geldi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Evet mantıklı bir hamle olmuş. -
ayfon ya da ney ayphon derken şimdi ayos mu diyeceğiz. okunuşunda değişiklik olmuş gibi. buna bir de logo yaparlar şimdi.
sonra bunu ürünlere de yansıtırlar. sonra herkes bu logoyu aramaya başlar felan.. hareketlilik olsun maksat.
bir de ben bu yukarıdaki adamı hiç yabancı bulmadım. geçen forumda vardı, bir konuda elinde kocaman iphone tutan adam değil mi bu. -
İsim değişikliği için geç bile kalındı. Yerinde bir karar olmuş. -
resimlerde sitivin en çok hoşuma giden tarafı hep giyim tarzı olmuştur... Bence çok özel bir anlamaı olmalı onun için.. bence giyimiyle bile bir mesaj veriyor.. O yüzden de zaten bu firma bugün bu seviyelerde... Tebrik ediyorum... isim değişikliği ise platform karışıklığını önleyecektir.. yani birilerinin dediği gibi iphone ismi gitmiyor sadece işletim sistemi daha genel bir isim adı altında değişecek... ipad'de iphone os var demek yerine ios var demek bazılarına ipadde i phone işletim sisteminin ne işi var diye soru sormasına mani olcak demektir.. -
iOS, Cisco Systems tarafından gelistirilmis ve routerlarda kullanılan bir işletim sisteminin adıdır. Bu isim aynı zamanda Cisco tarafından tescillenmistir. Bu nedenle isim konusunda bazı sıkıntılar olacağı aşılar. Aynı iPhone isminin de Cisco'ya ai olması gibi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Challenger
iOS, Cisco Systems tarafından gelistirilmis ve routerlarda kullanılan bir işletim sisteminin adıdır. Bu isim aynı zamanda Cisco tarafından tescillenmistir. Bu nedenle isim konusunda bazı sıkıntılar olacağı aşılar. Aynı iPhone isminin de Cisco'ya ai olması gibi.
Sanmiyorum. Cunku Cisco'nunki acilimi InterNetwork OS olan IOS adinda bir sistem. Apple'inki ise iOS diye geciyor. Ayni sekilde acilimi da farkli.
iPhone ismi de her iki firmanin kullandigi bir isim... -
adam imajını bile bi konsepte oturtmuş. karakazak ve kot pantol. iSteve -
bence daha iyi gözüküyor bu şekilde ipad iphone os kullanıyor dediğinde çok saçma oluyordu ama iOS kullanıyor dediğin zaman aynı android in tabletlerde kullanılması gibi çok daha mantıklı geliyor kulağa
-
ha rıza kör ha kör rıza bence fark yok :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X