Şimdi Ara

iPhone'nun Zararları :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    -Otobüste müziğin sesini sonuna kadar açmayın yoksa şikayet edilirsiniz.
    -Alete o kadar bağlanmayın. Radyasyondan ölebilirsiniz.
    -Sakın arkadaşlaranıza hava atmaya çalışmayın. Size saldırıp telefonu kapabilirler.
    -iPhone'u birine anlatmaya çalışmayın. Gününüz zehir olabilir.
    -Samsung'cular tarafından linç edilebilirsiniz.
    -Eğer bozulursa kahrınızdan depresyona girebilirsiniz.
    ...
    Aklıma şimdilik bunlar geldi. Sizde başınızdan geçen olayları abartarak buraya yazın.

• Fazla cebinizden çıkartıp göstermeyin yoksa nazar deyip düşebilir ve bozulabilir..
  • vlla ben daha cihazı alamadım ama bu hafta sonu alıcam inş o zmn öyle bi abartırım ki cihazı parçalarsın fln :P allaha dua edin arkadaşlar benim için xD
    berkay arkadaşımıza iphone ver yarabbim xD
  • -iPhone'u birine anlatmaya çalışmayın. Gününüz zehir olabilir.

Gerçekten bu madde çok güzel...

Anlattığım kişilerden..

- eee ne var ki?

- ulan telefonum çakmak olsun diyemi 1 milyar vericem..

- oyun için mi bu kadar para vericem. vs vs...

gibi cevaplar alınca arkasının metalinede güvenerek suratlarında parçalamak isteyebiliyorum...
  • "Nerden çıkıyoruz?" eline ilk alanların genelde ilk sorduğu soru.
  • Birde arkadaş grubuyla gittiğiniz bir kafede sakın garsona vs. birine bir foto çekermisin diye vermeyin :) tek görünen home tuşuna basarak abi çektim diye veriyorlar ki geceye ait olabilecek tek hatıra güme gitmiş oluyor :)
  • Birde bir telefona o kadar para verilir mi diyenlere sinir oluyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kirk Hammet

Birde bir telefona o kadar para verilir mi diyenlere sinir oluyorum.

tam manası ile haksız değiller hani bütçe ve seçim meselesi dileyen dilediği gibi bütçesine göre tasarruf hakkına sahip bakış açısı ile doğru orantılı olarak farklı yorumlanabilecek bir durum işin israf noktası da var tüketirken tükenme tehlikesini gözardı etmemek gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 28 Eylül 2008; 21:40:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gennosuke

quote:

Orjinalden alıntı: Kirk Hammet

Birde bir telefona o kadar para verilir mi diyenlere sinir oluyorum.

tam manası ile haksız değiller hani bütçe ve seçim meselesi dileyen dilediği gibi bütçesine göre tasarruf hakkına sahip bakış açısı ile doğru orantılı olarak farklı yorumlanabilecek bir durum işin israf noktası da var tüketirken tükenme tehlikesini gözardı etmemek gerek

Haklısında tam yazmadım. Aslında da mal mısın? O kadar para veriyorsun bir telefona. İşte buna sinir oluyorum.

• İphone ile alakalı bu zamana kadar yaşadığım en enteresan durum,insanlara İphone'u anlatabilmek adına yaşanmıştır.
    Birbirinden klasik,önceden hazırlanmış sorular,insanı bunaltacak şekilde önünüze konulduğu zaman sanırım benim yerimde olmak hiç istemezdiniz.
  • iphone nun bariz performans olarak ustun oldugu yazilimsal ve donanimsal ortak ozelliklere ragmen,sadece 3.2 inc dokunmatik ekrana bakip,elindekini iphone killer zanneden omnia kullanicilarina, laf anlatmaya calismak,anlasilamamak sizi sinir edebilir.
    Forumdan atilmaya kadar varacak olan sonuclara neden olabilir.
  • Ben iphone'umu masaya koyduğum zaman herkes masadan telefonunu alıp cebine koyuyor...
    Arkadaşlar diyor, sayende ( iphone sayesinde ) telefonlarımıza nefret eder olduk...
    Bi kere garson gördü iphone'u şöyle bi şaşırdı "Oohaa bu kadar büyük ekranlı telefon mu olur"...Dedim telefon olmaz ama iphone olur...

Bi kere arkadaşım sonyericsson telefonundan "*" tuşunu düşürmüş arıyordu...Dedim iphone olsa böyle bi problemin olmazdı, çünkü düşürecek tuşu yok aletin...

Sonuna kadar katılıyorum sizlere iphone-u bilmeyenlere iphone-u tam anlamıyla anlatmak gerçekten işgence...gelen soruyor,giden soruyor...
    Sonda da soruyorlar: Telefonun markasi ne?
    - iPhone
    - bikaç saniye derin düşüncelere dalıp sonra anlamış gibi kafasını sallıyor...ama keşke bluetooth-u olsaydı.

şuan aklıma gelenler bunlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

iphone nun bariz performans olarak ustun oldugu yazilimsal ve donanimsal ortak ozelliklere ragmen,sadece 3.2 inc dokunmatik ekrana bakip,elindekini iphone killer zanneden omnia kullanicilarina, laf anlatmaya calismak,anlasilamamak sizi sinir edebilir.
    Forumdan atilmaya kadar varacak olan sonuclara neden olabilir.

Evet omniacılar cidden bela
    Edit:Tabi güzide kullanıcılar hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoqoKo -- 28 Eylül 2008; 22:35:22 >
  • çok pahalı gerçekten yani bir telefona bu kadar para verilirmi diyenlere gıcık olmayın bence..
    tamam çok paran vardır zenginsindir heveslenmişsindir alırsın ancak o verdiğin para bazı ailelerin aylık gelirine eşit bunu unutmamalısın.
  • haklısınız bende aynı durumu ps3de yaşıyorum arkadaşlarım eve gelince eskiden soruyodu oyunları ne kadar diye 99ytl dediğimde çüş eminönünden sahte alsana sahtesi yoksa ps2 daha iyi gibi insan anlatana kadar oooooooo
  • Sarhoşken msg yazmaya sakın kalkışmayın... Komik şeyler oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.