Şimdi Ara

Iphone navigasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    iphone sesli navigasyon başarılımı gerçekten de şimdilik n79 kullanıyorum ıphone veya sgs2 niyetindeyim ama buda diğer faktörler kadar önemli benim için
    kulandığı yaılım navigasyon içi ne
    tşk
    hangisi sgs2 çok ısınmasından tercih etmeyebilirim

• iPhone da gayet başarılı
  • İgo kullandim iphone da cok basariliydi ama indirdigimde turkiye surumu olmadigindan europe u indirmistim hafiza problemi yaratti - 2 gb - bende sildim. Su an turkiye surumu var. Ayni kalitede oldugunu dusunuyorum. İndirilebilir bi nav. programi.

Su an sygic'in navigasyon programini kullaniyorum. Bu programi da tavsiye ederim. Bayram tatili icin gidicegim oteli bulmamda sorunsuz yardimci oldu.

İkisi arasinda ise igo yu oneririm. Cunku daha kolay bir arayuzu var baska hicbir farki yok.

Yani iphone la navigasyon cihazlarinin yaptigi her seyi yapabiliyorsun. Bu yuzden kesinlikle iphone diyorum. Android store da bu tarz programlar var mi bilgim yok. Ama oldugunu zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Catalyst -- 1 Eylül 2011; 15:31:28 >
  • 2 gün önce iGo navigation Turkey ücretsizdi birkaç saatliğine. ben dahil birçok kişi indirdik kampanyadan yararlanarak.. kullanma fırsatı buldum gayet başarılı bir program ücra köşeleri bile buluyor ancak 1 gündür falan gps sinyali aranıyor ifadesinden kurtulamadım.. belki bulunduğum konum itibariyle bir sıkıntı vardır ancak düzeleceğine eminim.. güncellemelerle daha güzel bir hal alacaktır program
  • iphone sayesinde araçtaki navigasyonu satmayı düşünüyorum, o derece başarılı gerisini siz düşünün
  • Yorumlar için tşk ama neredeyse 1 yıl bekli fazla olmasına rağmen hala 1900-2000 aralığnda olması konu dışı olacak ama normal mi
    sgs2 bile sonra gelmesine rağmen daha aşağılarda fiyat olarak
    şimdi iphone almak mantıklı olur mu
    aklımda n8-9,nokia701,iphone4 var ama 5 yolda
    tşk.konu dışına çıktık biraz ama :)
    Birde diğer marka modellerdeki gibi bir sürede olsa tam kullanım ücretsiz mi yoksa ücretli kullanm mı

yani iphone'da ücretsiz navi yok mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 1 Eylül 2011; 17:15:30 >
  • Bende 3GS var. Navigasyon olarak telefonumu kullanıyorum. Tek kelimeyle harika. Ben tomtom kullanıyorum, memnunum. Fakat igo nasıl bilmiyorum. İkisini de kullanan arkadaslar karsilastirsbilirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

Yorumlar için tşk ama neredeyse 1 yıl bekli fazla olmasına rağmen hala 1900-2000 aralığnda olması konu dışı olacak ama normal mi
    sgs2 bile sonra gelmesine rağmen daha aşağılarda fiyat olarak
    şimdi iphone almak mantıklı olur mu
    aklımda n8-9,nokia701,iphone4 var ama 5 yolda
    tşk.konu dışına çıktık biraz ama :)
    Birde diğer marka modellerdeki gibi bir sürede olsa tam kullanım ücretsiz mi yoksa ücretli kullanm mı

yani iphone'da ücretsiz navi yok mu

Kaliteli bir navigasyon programi istiyorsan para vermen lazim. Yoksa google maps'i falanda kullanabilirsin.
  • @baybarut,hocam ele nokiaları,sene olmuş 2012 olmasina kalmis 3 ay,bu saatten sonra nokiaya verilen para bence israf,symbian sagolsun beni bu dusuncelere itiyor
  • Malesef ucretsiz tek navigasyon uygulamasi google maps
  • 2-3gün önce bedava bi navigasyon yüklemişim (igo primo turkey) tek kelime süper kesinlikle tavsiye ederim. iphone + igo primo turkey (23dolar)
  • Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.