Şimdi Ara

İphone mu?? Nokia 5800 Xm mi ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar ben şuan kararsız kaldım hangisi alacağım konusunda...

iphone babamda var ve kullanımını iyi biliyorum, hoşuma giden güzel bir telefon

fakat nokia 5800 xm ise nokia nın iphone u olarak geçiyor, son zamanlarda dikkatımı en çok çeken telefon, yakın çevremde kimsede yok bu telefondan

bildiğiniz gibi ikisininde arasında büyük bir fiyat farkı var, bu yüzden bu beni çok düşündürüyor. Şuan NewYorktayım ve 5-6 ay sonra Tr dönücem, eğer iphone alırsam başka eloktronik bişey alamam, fakat Nokia 5800 xm alırsam yanına başka eloktronik bişey daha alabilrim (ipod, psp go, vs.) bu yüzden kararsızım hangisini alsam diye, sizin önerilerinizi bekliyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonhanımNaber -- 25 Nisan 2010; 21:22:37 >

• İphone.
    5800xm,iphone kullanmış birini pek memnun etmez.Stabil çalışma,uygulamalar,tasarım vb.sebeplerden dolayı iphone diyorum.
  • saol :D bende zaten iphone düşünüyordum fakat burayada sormak istedim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha644

saol :D bende zaten iphone düşünüyordum fakat burayada sormak istedim :D

5800 kullanıcısı olarak kesinlikle iphoe diyorum
  • gidip mersedes ile torus ile karşılaştırıyorsun tabi iki iphone
  • bende hiç iphone kullanmamış ibir olaraktan ama 5800 kullanıcısı olaraktan kesinlikle iphone diyorum paran varsa iphone al yoksa 5800 beni şahsen yoktu kaldık bu taka 5800e
  • Bende 5800 kullanıcısıyım.Bütçe iphone a yetiyorsa bende iphone derim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia Lumia'da Dahili GPS Varmı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iphone ile nokia 5800 aynı katagoriye bile koyulamaz :) nokia n97 ye bile iphone 2g her türlü çakar ahah
  • Şimdi sorumu bu :D
  • Tabiki iphone
  • eyw. :D o zmn bana iphone yolu gözüktü :D
  • gözüksün kardeş yani başlık bile hatalı gercekten bmv ile toros ıyaslaması gibi olmuş

para varsa ıphone
  • iPhone alabileceğin en kötü dokunmatik telefonlardan biri. Cihazı oyun oynamak için alıyorsan iPhone en iyisi fakat o parayı verene kadar bir 5800 bir de PSP alırsın zaten. iPhone'un bataryası çok zayıftır bir yıla kalmaz ölür telefonu sürekli şarj etmen gerekecek, belki günde bir veya iki defa ya da batarya değişmediğinden ya ek bir harici batarya alacak ve yanında taşıyacaksın ya da harici batarya görevi de gören kılıflar var onlardan alacaksın zaten iri kıyım olan telefonun boyutu iki katına çıkacak. Süper dedikleri dokunmatik ekan eninde sonunda kesin kırılacak çünkü zayıf bir malzeme ve garanti dışı kalacağından yüklü bir parayı tamirine vereceksin ve daha bunun gibi pek çok sıkıntı çıkacak. Gerçi millet haklı paran varsa iPhone al zira bir iPhone fiyatı kadar da ek harcaman olacak kendisine.
  • İphone psp den daha iyidir hem oynanis hem grafikler bakimindan dirkt iphone al
  • 5800 music edition fiyat performans
  • fiyat olarak: 5800

kalite olarak iphone.

bu karşılaştırma için geçerlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seth2012
    iPhone alabileceğin en kötü dokunmatik telefonlardan biri. Cihazı oyun oynamak için alıyorsan iPhone en iyisi fakat o parayı verene kadar bir 5800 bir de PSP alırsın zaten. iPhone'un bataryası çok zayıftır bir yıla kalmaz ölür telefonu sürekli şarj etmen gerekecek, belki günde bir veya iki defa ya da batarya değişmediğinden ya ek bir harici batarya alacak ve yanında taşıyacaksın ya da harici batarya görevi de gören kılıflar var onlardan alacaksın zaten iri kıyım olan telefonun boyutu iki katına çıkacak. Süper dedikleri dokunmatik ekan eninde sonunda kesin kırılacak çünkü zayıf bir malzeme ve garanti dışı kalacağından yüklü bir parayı tamirine vereceksin ve daha bunun gibi pek çok sıkıntı çıkacak. Gerçi millet haklı paran varsa iPhone al zira bir iPhone fiyatı kadar da ek harcaman olacak kendisine.

Abi sen anti-depresan hapları falan kullanıyor musun? Bu kadar gerçek dışı yazmak için kafanın güzel olması, hayal aleminde olman lazım :)))

• saçma sapan cewaplar vermeyin maddi olarak f/p 5800 paran varsa ıphone ben de 15 gün önce aldım gerçekden güzel t elefon 5800
  • madem 5-6 sonra dönüceksin yeni iphone veya yeni nokia n8 bekle derim illa şimdi alıcaksan x6 veya iphone karar senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: seth2012

iPhone alabileceğin en kötü dokunmatik telefonlardan biri. Cihazı oyun oynamak için alıyorsan iPhone en iyisi fakat o parayı verene kadar bir 5800 bir de PSP alırsın zaten. iPhone'un bataryası çok zayıftır bir yıla kalmaz ölür telefonu sürekli şarj etmen gerekecek, belki günde bir veya iki defa ya da batarya değişmediğinden ya ek bir harici batarya alacak ve yanında taşıyacaksın ya da harici batarya görevi de gören kılıflar var onlardan alacaksın zaten iri kıyım olan telefonun boyutu iki katına çıkacak. Süper dedikleri dokunmatik ekan eninde sonunda kesin kırılacak çünkü zayıf bir malzeme ve garanti dışı kalacağından yüklü bir parayı tamirine vereceksin ve daha bunun gibi pek çok sıkıntı çıkacak. Gerçi millet haklı paran varsa iPhone al zira bir iPhone fiyatı kadar da ek harcaman olacak kendisine.

kardeşim sen ciddi misin ??? İPHONE MU ALABİLECEĞİN EN KÖTÜ DOKUNMATİK TELEFON

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.