Şimdi Ara

iphone movie atmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar son 2 haftadır ilginç bir problemim doğdu ve bunu bir kaç arkadaşımdan da duydum.2 haftadır iphone a film atamıyorum.itunesda var ama
    bunu kendi iphone uma atamıyorum. sync yaparkende kendisi atamıyor. problem nerde olabilir?

• sanirim versiyonun 2.0 x ewet bircok arkadas vardi bu sorun ama akibetleri ne oldu bilmiyorum birde baska bir bilgisayarda dene yeni bir itunes indir hangi versiyonla resttore yaptiusan onu indir oyle dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anelka39 -- 11 Şubat 2009; 22:36:14 >

• Arkadaslar bazi filmleri iphone icin tekrar convert etmek gerekebiliyor format factory programini kullaniyorum ben gayet kolay iphone diye secerseniz otomatik 480*320 tam ekran yapip sorunsuzca atabilirsiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: a.candemir

Filmi mp4 formatına cevirdikten sonra atıyorum bende hiçbir problem çıkmadı şimdiye kadar .

Bende de problem yok, ancak her mp4 olmuyor, çevirici programda ipod/iphone seçeneğini seçmek gerekiyor.
    Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır....M.K.Atatürk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum saolasın bende bir kaç kere sormuştum,tekrar teşekkür ederim cevapladıgın için.:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.