Şimdi Ara

İphone mi ? Blackberry mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 4 mü yoksa blackberry bold 9900 mı ? Aralarında kararsız kaldım sizce hangisi alınmalı ? Şimdiden teşekkürler .

• tabiki de iphone 4
  • Galaxy S2
  • peki nie iphone 4 desem (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

Galaxy S2

samsung istemiyorum ya bu ikisi arasında kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1fearless1

peki nie iphone 4 desem (:

ios hızı apple store kalite. Düşün fifa 11 900 mb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sıradan Biri

quote:

ben çok mesaj yazan birisiyim açıkcası ondan korkuyorum zorlancağımı dusunuyorum yani o yüzden biraz tedirginim ve baya bir kararsız kaldım (:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad mi macbook mu?
    7 yıl önce açıldı
    Xiaomi'mi İphone'mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

ben çok mesaj yazan birisiyim açıkcası ondan korkuyorum zorlancağımı dusunuyorum yani o yüzden biraz tedirginim ve baya bir kararsız kaldım (:

Parmakların çok büyük değilse sorun olacağını sanmam.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Parmakların çok büyük değilse sorun olacağını sanmam.

denedimde sürekli yanlış yazıyorum o yüzden sıkıntı çeker miyim alışır mıyım kararsızım . 9900 hakkında bilgin var mı peki ?

• ne amaçla kullanacaksın
    iphone ile blackberry de yaptıklarının %90 nı yaparsın ama bb ile iphone ile yaptıklarının yarısını bile yapamazsın (uygulama oyun vs)
  • iPhone 4'le 9900'ü karşılaştırmak biraz saçma olmuş. Gerçi ne amaçla kullanıcağını bilmiyorum. Benim tavsiyem iPhone 4 olur
  • AMAN DİYİM ARKADAŞLARR SAKIN BÖYLE BİR HATAYA DÜŞMEYİN BLACKBERRY BOLD 9900 ALDIM AMA HİÇ MEMNUN KALMADIM İLK ÖNCE İPHONE 4 ALDIM SONRA AKLIMI ÇELDİLER BB DAHA İYİ FALAN FİLAN DEDİLER BEYENİRSİN ALIŞIRSIN DEDİLER AMA YOK ARKADAŞ BÖYLE Bİ LANETLİK YOK TELEFON DURUP DURUM DONUYO DAHA ALALI 2 GÜN OLDU SABAHA KADAR SARJDA DURUYO AMA ÖĞLEN OLMADAN BİTİYO BÜYÜK SACMALIK...! BENDEN SİZE TAVSİYE KARDEŞLERİM BB 9900 GEREKSİZ BİR TELEFON :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: mervevreim

AMAN DİYİM ARKADAŞLARR SAKIN BÖYLE BİR HATAYA DÜŞMEYİN BLACKBERRY BOLD 9900 ALDIM AMA HİÇ MEMNUN KALMADIM İLK ÖNCE İPHONE 4 ALDIM SONRA AKLIMI ÇELDİLER BB DAHA İYİ FALAN FİLAN DEDİLER BEYENİRSİN ALIŞIRSIN DEDİLER AMA YOK ARKADAŞ BÖYLE Bİ LANETLİK YOK TELEFON DURUP DURUM DONUYO DAHA ALALI 2 GÜN OLDU SABAHA KADAR SARJDA DURUYO AMA ÖĞLEN OLMADAN BİTİYO BÜYÜK SACMALIK...! BENDEN SİZE TAVSİYE KARDEŞLERİM BB 9900 GEREKSİZ BİR TELEFON :((

BB'yi birine bağışlamayı düşünürsen ben buradayım
  • çevrende bb kullanıcılar sayısı fazla ise bb al değilse ip ama şunuda belirteyim ki ipnin verdiği deneyimi bb vermez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurnet2000

ne amaçla kullanacaksın
    iphone ile blackberry de yaptıklarının %90 nı yaparsın ama bb ile iphone ile yaptıklarının yarısını bile yapamazsın (uygulama oyun vs)

msj,internet amaçlı kullanıcam telefonda pek oyun oynayan birisi değilim . iphone ağır basıyo evet ama dediğim gibi mesaj konusunda sıkıntılıyım o yüzden kararsız kaldım (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: mervevreim

AMAN DİYİM ARKADAŞLARR SAKIN BÖYLE BİR HATAYA DÜŞMEYİN BLACKBERRY BOLD 9900 ALDIM AMA HİÇ MEMNUN KALMADIM İLK ÖNCE İPHONE 4 ALDIM SONRA AKLIMI ÇELDİLER BB DAHA İYİ FALAN FİLAN DEDİLER BEYENİRSİN ALIŞIRSIN DEDİLER AMA YOK ARKADAŞ BÖYLE Bİ LANETLİK YOK TELEFON DURUP DURUM DONUYO DAHA ALALI 2 GÜN OLDU SABAHA KADAR SARJDA DURUYO AMA ÖĞLEN OLMADAN BİTİYO BÜYÜK SACMALIK...! BENDEN SİZE TAVSİYE KARDEŞLERİM BB 9900 GEREKSİZ BİR TELEFON :((

sizde şanssızlık varmış sanırım geçen arkadaş aldı herhangi bir sorun çıkmadı ama (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: y n s c n

iPhone 4'le 9900'ü karşılaştırmak biraz saçma olmuş. Gerçi ne amaçla kullanıcağını bilmiyorum. Benim tavsiyem iPhone 4 olur

hala kararsızım teşekkürler (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: MK*

çevrende bb kullanıcılar sayısı fazla ise bb al değilse ip ama şunuda belirteyim ki ipnin verdiği deneyimi bb vermez

bb daha çok çevremde iyice karıştı kafam (:
  • quote:

quote:

çevrende bb kullanıcılar sayısı fazla ise bb al değilse ip ama şunuda belirteyim ki ipnin verdiği deneyimi bb vermez

Ben de tam bunu soracaktim, eger cevrende bb kullananlar varsa bbm faktoruyle blackberry one geciyor. Zaten telefonda oyun oynamam demissin, bb hem cok şık hem kullanisi da kolay ve keyifli bir telefon, 9900 da da dokunmatik hassassiyeti arttirilmis baya. Mesaj konusunda, facebook/twitter uygulamalari da cok basarili. Bence senin sartlarinda bb, ama baska biri sorsa iphone 4 derim ustelik soyle bir artisi daha var, bb'nin en son cikan modeli 9900 ama iphone 4 s cikti, yani demek istedigim hem telefonun da daha guncel olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

quote:

quote:

Ben de tam bunu soracaktim, eger cevrende bb kullananlar varsa bbm faktoruyle blackberry one geciyor. Zaten telefonda oyun oynamam demissin, bb hem cok şık hem kullanisi da kolay ve keyifli bir telefon, 9900 da da dokunmatik hassassiyeti arttirilmis baya. Mesaj konusunda, facebook/twitter uygulamalari da cok basarili. Bence senin sartlarinda bb, ama baska biri sorsa iphone 4 derim ustelik soyle bir artisi daha var, bb'nin en son cikan modeli 9900 ama iphone 4 s cikti, yani demek istedigim hem telefonun da daha guncel olur.

çok saol güzel bir yere deyinmişsin benim için bb daha uygun gibi görünüyor ama iphone4 al diyen daha çok bb'yi savunan nie yok ya (: birde merve arkadaşa olan şanssızlık korkuttu beni (:

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.